Úvod  -> Koncerty v Praze  ->  Koncerty v Praze

koncert YAMATO – THE DRUMMERS OF JAPAN/

neděle

08.12.2024

20:00

KCP - Kongresové centrum Praha Praha

Cena:1590,-

PRODEJ VSTUPENEK koncert YAMATO – THE DRUMMERS OF JAPAN/ -KCP - Kongresové centrum Praha Praha koupit vstupenku na koncert YAMATO – THE DRUMMERS OF JAPAN/ -KCP - Kongresové centrum Praha Praha Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY

Popis kulturní akce koncert YAMATO – THE DRUMMERS OF JAPAN/

YAMATO The Drummers of Japan Praha



Celosvětově proslulý bubenický ansámbl YAMATO z japonského hlavního města bubenického řemesla Prefektury Nara, se po dvou letech vrací zpět do České republiky!
 

Fenomenální bubeníci plánují na rok 2024 světové turné s novým konceptuálním představením ”Hinotori - The wings of the Phoenix“ a v rámci World Tour 2024 zavítají také do šesti měst České republiky. Představí se postupně v Ostravě, Zlíně, Plzni, Hradci Králové, Brně a turné zakončí v Praze.
 

V roce 2024 bubeníci vyjíždějí s novým představením ”Hinotori - The wings of the Phoenix“, které bude oslavou pohybu, vytrvalosti, pevné vůle v cestě za zdrojem života – Sluncem.
 

Jak už jsme u souboru YAMATO zvyklí, bude to opět strhující audio-vizuální show, která vás zvedne ze sedadel! Bubeníci YAMATO si vždy svou propracovanou kompozicí doslova podmaní publikum, vyprodávají sály po celém světě, sklízí ovace a skvělé recenze. 2 hodiny nekonečné energie Taiko bubeníků YAMATO – The Drummers of Japan je vždy nezapomenutelným zážitkem pro všechny věkové skupiny.


YAMATO The Drummers of Japan v Praze v prosinci 2024


Další koncerty v Praze
ULOŽIT SI TUTO AKCI

koncert YAMATO – THE DRUMMERS OF JAPAN/ -KCP - Kongresové centrum Praha Praha
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

  

Máte rádi videoklipy na youtube?Nové videoklipy Nové videoklipy převážně českých intepretů dáváme na stránku https://www.kultura365.cz/videoklipy.php. Pokud máte zájem, budeme, rádi, pokud nás začnete sledovat na facebooku - https://www.facebook.com/kultura365/, nebo instagramu- https://www.instagram.com/kultura365cz/. Děkujeme



Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?(číslovka)