Úvod  -> Koncerty v Plzeňském kraji  ->  Koncerty v Plzni

We Are Domi- koncert Plzeň- EP LAUNCH

Akce již proběhla!

pátek

28.04.2023

Akce již proběhla!

Anděl Café, Bezručova , Plzeň

Cena:250 Kč

PRODEJ VSTUPENEK We Are Domi- koncert Plzeň- EP LAUNCH -Anděl Café, Bezručova , Plzeň

KOUPIT VSTUPENKY

Popis kulturní akce We Are Domi- koncert Plzeň- EP LAUNCH

We Are Domi (dříve vystupující také pod jménem DOMI) je česko-norské elektropopové trio působící od roku 2018. Jeho současnými členy jsou Dominika Hašková, Casper Hatlestad a Benjamin Rekstad.

Členové kapely se seznámili na konzervatoři v anglickém Leedsu. Zpěvačka Dominika Hašková, dcera hokejového brankáře Dominika Haška, v Česku vešla ve známost mimo jiné účastí v soutěži Česko Slovensko má talent v roce 2010. V roce 2019 kapela vydala debutový singl „Let Me Follow“. Následující rok přesídlila v souvislosti s koronavirovou pandemií do Prahy.

Počátkem prosince 2021 se We Are Domi objevili mezi vybranými účastníky českého národního kola do soutěže Eurovision Song Contest 2022, o kterou se ucházeli se singlem „Lights Off“. Česká televize tuto píseň vyhlásila vítězem 16. prosince po sečtení bodů odborné poroty a českých i zahraničních fanoušků. Kapela tak v květnu vystoupila v mezinárodním semifinále soutěže v Turíně.


Koncert We Are Domi v dubnu 2023 v Plzni


Další koncerty v Plzni
ULOŽIT SI TUTO AKCI

We Are Domi- koncert  Plzeň- EP LAUNCH -Anděl Café, Bezručova , Plzeň
We Are Domi- koncert  Plzeň- EP LAUNCH -Anděl Café, Bezručova , Plzeň
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

  

Máte rádi videoklipy na youtube?Nové videoklipy Nové videoklipy převážně českých intepretů dáváme na stránku https://www.kultura365.cz/videoklipy.php. Pokud máte zájem, budeme, rádi, pokud nás začnete sledovat na facebooku - https://www.facebook.com/kultura365/, nebo instagramu- https://www.instagram.com/kultura365cz/. Děkujeme



Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?(číslovka)