Úvod  -> Koncerty v Jihočeském kraji  ->  Koncerty v Jindřichově Hradci

ŠMOLKOVIA/MAGICKÝ SVET/- Bratislava

neděle

30.06.2024

09:01

Sport Mall Bratislava


PRODEJ VSTUPENEK ŠMOLKOVIA/MAGICKÝ SVET/- Bratislava -Sport Mall Bratislava koupit vstupenku na ŠMOLKOVIA/MAGICKÝ SVET/- Bratislava -Sport Mall Bratislava Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY

Popis kulturní akce ŠMOLKOVIA/MAGICKÝ SVET/- Bratislava

Šmolkovia
Magický svet

Šmolkovia prichádzajú do Bratislavy a zabývajú sa na úplne novom mieste!

V Bratislave už čoskoro vyrastie originálna šmolkovská dedina. Očarujúci dobrodružný park ŠMOLKOVIA - Magický svet je veľký zábavno-vzdelávací park pre malých aj veľkých fanúšikov Šmolkov.

Na úplne novom mieste, v nákupnom centre Sport Mall Bratislava Lamač na všetkých čaká 4000 m zábavy, dobrodružstva, ale aj vzdelania!

Dobrodružný park Šmolkovia - Magický svet prinesie do Bratislavy čarovný svet Šmolkov v takmer nadživotnej veľkosti. Šmolkovia pozývajú deti aj dospelých priamo do svojich hubových domčekov, ktoré sú tak veľké, že sa tam zmestí dieťa, ale aj dospelý človek. Šmolkovský kúzelný les ponúka veľké množstvo objavov a interaktívnych dobrodružstiev. Deti budú môcť spoznať, ktorému zo Šmolkov sa najviac podobajú, naučia sa hovoriť šmolkovskou rečou či uvaria kúzelný lekvár. Predovšetkým sa však všetci spoločne a hravou formou dozvedia o tom, ako chrániť nielen Šmolkov, ale aj ten náš “ľudský les“. Spolu s malými Šmolkami tak všetci prežijú napínavé dobrodružstvo na záchranu prírody, kde spoločne uniknú nahnevanému kocúrovi Azraelovi a zvíťazia nad zákerným čarodejníkom Gargamelom a jeho strašným strojom. Roztomilé modré postavičky okúzľujú svojich detských i dospelých fanúšikov už 65 rokov a v Bratislave sa zdržia niekoľko mesiacov.

Toto veľké ŠMOLKOVSKÉ dobrodružstvo je zakončené romantickým letom na bocianovi, ktorý deti vo VR realite prenesie do animovaného sveta Šmolkov. Tým však dobrodružstvo zďaleka nekončí. Ďalšia zábava čaká o poschodie nižšie, kde si budete môcť oddýchnuť vo veľkej herni s VR realitou a množstvom interaktívnych atrakcií.

Príďte a neoľutujete, na svoje si príde každý!

Dobrodružný park Šmolkovia - Magický svet otvorí svoje brány 14. februára 2024 v nákupom centre Sport Mall Bratislava Lamač, na Hodonínskej ulici.

Viac informácií na www.smolkoviabratislava.sk


Další koncerty v Jindřichově Hradci
ULOŽIT SI TUTO AKCI

ŠMOLKOVIA/MAGICKÝ SVET/- Bratislava -Sport Mall Bratislava
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

  

Máte rádi videoklipy na youtube?Nové videoklipy Nové videoklipy převážně českých intepretů dáváme na stránku https://www.kultura365.cz/videoklipy.php. Pokud máte zájem, budeme, rádi, pokud nás začnete sledovat na facebooku - https://www.facebook.com/kultura365/, nebo instagramu- https://www.instagram.com/kultura365cz/. Děkujeme



Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?(číslovka)