Úvod  -> Koncerty v Praze  ->  Koncerty v Praze

PRÁVNICKÝ PLES 2024- Praha

Akce již proběhla!

sobota

06.04.2024

Akce již proběhla!

19:00

Obecní Dům Praha

Cena:1990,-

PRODEJ VSTUPENEK PRÁVNICKÝ PLES 2024- Praha -Obecní Dům Praha koupit vstupenku na PRÁVNICKÝ PLES 2024- Praha -Obecní Dům Praha Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY

Popis kulturní akce PRÁVNICKÝ PLES 2024- Praha

Právnický ples 2024

Právnický ples 2024

Dámy a pánové, studentky a studenti,

zveme Vás na Právnický ples 2024, který pořádá Spolek českých právníků Všehrd ve spolupráci s Právnickou fakultou Univerzity Karlovy. Ples se uskuteční v nádherných prostorách Obecního domu v Praze, skvostu secesní architektury, a to 6. dubna 2024.

Právnický ples je více než jen společenskou událostí. Od svého počátku v roce 1870 se stal místem setkávání významných osobností advokacie, justice, akademické obce, osobností veřejného života, studentek, studentů i široké veřejnosti. Letošní ročník se koná pod záštitou JUDr. Josefa Baxy, předsedy Ústavního soudu, prof. Mileny Králíčkové, rektorky Univerzity Karlovy, a JUDr. Jiřího Pospíšila, radního hlavního města Prahy pro kulturu.

Dress Code: Black Tie

Více informací naleznete na www.plespravniku.cz.

Navštivte nás také na LinkedIn.

Děkujeme a těšíme se na setkání!

Poznámka: Program se může změnit. Vstup povolen pouze osobám starším 18 let. V případě zrušení akce bude vstupné vráceno.



Vstup do Obecního domu: 19:00 | Zahájení Programu: 20:00


Další koncerty v Praze
ULOŽIT SI TUTO AKCI

PRÁVNICKÝ PLES 2024- Praha -Obecní Dům Praha
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

  

Máte rádi videoklipy na youtube?Nové videoklipy Nové videoklipy převážně českých intepretů dáváme na stránku https://www.kultura365.cz/videoklipy.php. Pokud máte zájem, budeme, rádi, pokud nás začnete sledovat na facebooku - https://www.facebook.com/kultura365/, nebo instagramu- https://www.instagram.com/kultura365cz/. Děkujeme



Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?(číslovka)