Úvod  -> Koncerty v Jihomoravském kraji  ->  Koncerty v Brně

Led Zeppelin Revival Myst

Akce již proběhla!

čtvrtek

5. 4. 2024

Akce již proběhla!

20:30

Metro Music Bar, Poštovská 6, Brno - střed

Cena:stání 250,- sezení 350,-

Popis kulturní akce Led Zeppelin Revival Myst

V roce 2006 se v Brně sešlo pět mladých hudebníků se společnou touhou na vlastní kůži prožít odkaz rockových velikánů Led Zeppelin. Založili spolu skupinu Myst s cílem zprostředkovat posluchačům jedinečnou atmosféru legendárních skladeb jako je Stairway To Heaven, Immigrant Song, Whole Lotta Love a mnoha dalších.
 
Vystoupení dnes již zkušených hudebníků není tolik o autentickém vzhledu, jako o zvuku a energii, kterou byli Led Zeppelin proslulí. Málo zpěváků se dokáže na podiu přiblížit hlasu Roberta Planta jako frontman Zdeněk. Kytarista Ondra zase bravurně zvládal Pageovy riffy už ve svých třinácti letech. Rytmická sekce v podání živelného baskytaristy Miry a bubeníka Menata, s gongem a bicími značky Ludwig, vám připomene, proč byla vzducholoď olověná. K nim se přidává Marek s klávesami, aby v promyšlených skladbách typu No Quarter zvuk dotáhl k dokonalosti. … k tomu všemu jako bonus dvoukrká kytara!
 
Led Zeppelin cover band Myst pravidelně koncertuje jak v ČR, tak v zahraničí. Každoročně se účastní dlouholetého prestižního festivalu Večer legend, který se koná v Brně a kam jsou zvané špičkové revivalové kapely z celé Evropy. Spoustu fanoušků si kapela získává také v klubech a na festivalech v Německu, Slovensku a Polsku.
 
Chcete-li zažít show plné energie a radosti z hudby, kde vedle osvědčených šlágrů zaznějí i méně známé pecky Led Zeppelin, rozhodně si nenechte večer s Myst ujít.

Další koncerty v Brně
ULOŽIT SI TUTO AKCI

https://www.metromusic.cz/program/myst-led-zeppelin-revival/

Led Zeppelin Revival Myst -Metro Music Bar, Poštovská 6, Brno - střed
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

  

Máte rádi videoklipy na youtube?Nové videoklipy Nové videoklipy převážně českých intepretů dáváme na stránku https://www.kultura365.cz/videoklipy.php. Pokud máte zájem, budeme, rádi, pokud nás začnete sledovat na facebooku - https://www.facebook.com/kultura365/, nebo instagramu- https://www.instagram.com/kultura365cz/. Děkujeme



Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?(číslovka)