Úvod  -> Festivaly v Ústeckém kraji  ->  Festivaly v Děčíně

LABEFEST- festival Děčín- Olympic, MIG 21, Yzomandias, Marpo & TroubleGang, Imodium a další

čtvrtek

31.05.2024-01.06.2024

19:00

Smetanovo nábřeží Děčín

Cena:390,-

PRODEJ VSTUPENEK LABEFEST- festival Děčín- Olympic, MIG 21, Yzomandias, Marpo & TroubleGang, Imodium a další -Smetanovo nábřeží Děčín koupit vstupenku na LABEFEST- festival Děčín- Olympic, MIG 21, Yzomandias, Marpo & TroubleGang, Imodium a další -Smetanovo nábřeží  Děčín Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY

Popis kulturní akce LABEFEST- festival Děčín- Olympic, MIG 21, Yzomandias, Marpo & TroubleGang, Imodium a další

Hudební festival Labefest



LABEFEST přidává druhou stage! Nabídne i chill-out zónu a program pro děti

 

Smetanovo nábřeží pod děčínským zámkem se na konci května opět promění v nejkrásnější festivalový prostor, který bude rezonovat nejen hudbou. Letošní ročník LABEFESTu, který se bude konat 31. 5. – 1. 6., přinese řadu pestrých hudebních vystoupení. Do Děčína zavítá rocková legenda Olympic, hvězdy tuzemské rapové scény Yzomandias Marpo & TroubleGang či populární skupina MIG 21 v čele s Jiřím Macháčkem. Dále se návštěvníci mohou těšit na hitmakera Xindla X, navrátilce Imodium či kapely Doctor Victor, Post-it nebo Five ´O Clock Tea a další.

 

Areál LABEFESTu bude rozšířen o program na Mariánské louce, jež nabídne nově kromě druhé stage i nevšední zážitky pro dospělé i děti.

Na Mariánské louce nebude chybět opět chill-out zóna s doprovodným programem. Pro ty, kteří hledají relaxaci a harmonii, bude k dispozici bosonohý chodník, originální výzdoba nebo dopolední workshop s možností meditace.

Pro mladší účastníky bude na Mariánské louce připraveno obrovské lákadlo – Adrenalin Challenge Kids. Oblíbená aktivita bude letos vyhrazena pouze pro děti. Ty v jejím rámci absolvují deset disciplín včetně minitraversu inspirovaného dospělými (www.adrenalinchallenge.cz).

Malí návštěvníci si užijí i divadelní představení či soutěže. Zájemci mohou také porovnat své znalosti ve festivalovém kvízu.

Pro zajištění pohodlí všech návštěvníků festivalu bude samozřejmostí široká nabídka jídla a pití, a to včetně pohodlného posezení či poležení. Dostupné budou i stánky se zmrzlinou, cukrárna a čajovna.

Více informací najdete na www.labefest.czwww.idecin.cz nebo jam-pr@email.cz a tel. 773 022 238.


Festival LABEFEST v květnu 2024 Děčín


Další festivaly v Děčíně

Další koncerty Olympic
Oficiální web Olympic: https://www.bestia.cz/olympic/

ULOŽIT SI TUTO AKCI

LABEFEST- festival Děčín- Olympic, MIG 21, Yzomandias, Marpo & TroubleGang, Imodium a další -Smetanovo nábřeží  Děčín

Olympic

Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

  

Máte rádi videoklipy na youtube?Nové videoklipy Nové videoklipy převážně českých intepretů dáváme na stránku https://www.kultura365.cz/videoklipy.php. Pokud máte zájem, budeme, rádi, pokud nás začnete sledovat na facebooku - https://www.facebook.com/kultura365/, nebo instagramu- https://www.instagram.com/kultura365cz/. Děkujeme



Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?(číslovka)