Úvod  -> Koncerty ve Středočeském kraji  ->  Koncerty v Praze-východ

Koncert 4 Tenoři na zámku Berchtold- Kunice

Akce již proběhla!

neděle

16.07.2023

Akce již proběhla!

Zámek Berchold, Hlavní 6, Kunice

Cena:800 Kč

PRODEJ VSTUPENEK Koncert 4 Tenoři na zámku Berchtold- Kunice -Zámek Berchold, Hlavní 6, Kunice

KOUPIT VSTUPENKY

Popis kulturní akce Koncert 4 Tenoři na zámku Berchtold- Kunice

Česko-slovenské vokální seskupení čtyř muzikálových solistů založené v říjnu 2017 Janisem Sidovským. Stálými členy jsou držitel ceny Thálie, tenor Marian Vojtko, zpěvák a herec, barytenor Pavel Vítek, dvojnásobný držitel ceny Thálie, barytenor Jan Kříž a operní tenor Michal Bragagnolo.

Seskupení 4 Tenoři patří v současnosti k největším fenoménům české mezi žánrové hudby. Dva držitelé ceny Thálie, pop-muzikálová legenda a sólista Národního divadla v Praze tvoří vokální kvarteto 4 Tenoři. Repertoár tvoří muzikálové a filmové árie autorů Sira Andrew Lloyd Webbera, Leonarda Bernsteina, Karla Svobody nebo Ennia Morriconeho.

Poprvé vystoupili na koncertu Proms Gala v roce 2017, kdy s Českým národním symfonickým orchestrem zazpívali pod vedením dvorního dirigenta Andrei Bocelliho, Maestra Marcella Roty. Následovaly videoklipy Už z hor zní zvon a Mně sílu dáš, které mají milionová zhlédnutí na sociálních sítích, a především koncertní turné po celé České republice. V září 2020 vydali debutové album u vydavatelství Supraphon, které je dodnes na špičce nejprodávanějších domácích nahrávek. Album pokřtila dvacetinásobná zlatá slavice Lucie Bílá, která se 4 Tenory nazpívala duet Krása. 4 Tenory tvoří Marian Vojtko, Pavel Vítek, Jan Kříž a Michal Bragagnolo. Doprovází Unique Quartet.
 

Zakoupením vstupenky podpoříte vážně nemocné děti NADAČNÍ FOND ŠŤASTNÁ HVĚZDA www.stastna-hvezda.cz
 


Koncert 4 Tenoři na zámku Berchtold Kunice v červenci 2023


Další koncerty v Praze-východ
ULOŽIT SI TUTO AKCI

Koncert 4 Tenoři na zámku Berchtold- Kunice -Zámek Berchold, Hlavní 6, Kunice
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

  

Máte rádi videoklipy na youtube?Nové videoklipy Nové videoklipy převážně českých intepretů dáváme na stránku https://www.kultura365.cz/videoklipy.php. Pokud máte zájem, budeme, rádi, pokud nás začnete sledovat na facebooku - https://www.facebook.com/kultura365/, nebo instagramu- https://www.instagram.com/kultura365cz/. Děkujeme



Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?(číslovka)