Úvod  -> Koncerty v Praze  ->  Koncerty v Praze

Jacob Collier DJESSE UK & EUROPE TOUR- Praha

úterý

12.11.2024

O2 universum Praha 9 Českomoravská 2345/17, Praha 9 19000

Cena:1490 Kč

PRODEJ VSTUPENEK Jacob Collier DJESSE UK & EUROPE TOUR- Praha -O2 universum Praha 9 Českomoravská 2345/17, Praha 9 19000  koupit vstupenku na Jacob Collier  DJESSE UK & EUROPE TOUR- Praha -O2 universum Praha 9 Českomoravská 2345/17, Praha 9 19000 Ticketmaster

KOUPIT VSTUPENKY

Popis kulturní akce Jacob Collier DJESSE UK & EUROPE TOUR- Praha

JACOB COLLIER DJESSE UK & EUROPE TOUR
 
12. 11. 2024 - Praha, O2 universum Pětinásobný držitel Grammy, zpěvák, skladatel, multiinstrumentalista a producent Jacob Collier oznamuje své dosud největší evropské turné, jehož součástí je i pražské O2 universum!
 
CENA VSTUPENEK OD 1490,- Kč LIVE NATION KLUB A O2 PŘEDPRODEJ OD 30. 11. 2023 V 10:00 VSTUPENKY V PRODEJI OD 1. 12. 2023 V 10:00 Oznámení následuje po vydání Collierova nového singlu "Witness Me", na němž se podíleli kanadský zpěvák a skladatel Shawn Mendes, britský rapový titán Stormzy a devatenáctinásobný držitel Grammy a gospelová legenda Kirk Franklin. Píseň je srdceryvnou ódou na sílu empatie. Tento týden ji BBC Radio 1 vyhlásilo za "nejžhavější nahrávku na světě". "Witness Me" je čtvrtým nahlédnutím do dalšího dílu Collierova žánrově nevyhraněného čtyřalbového projektu DJESSE, které vedle dříve vydaných singlů "Little Blue (feat. Brandi Carlile)", "Wherever I Go (feat. Lawrence & Michael McDonald)", "WELLLL" a na Grammy nominované "Never Gonna Be Alone (feat. Lizzy McAlpine & John Mayer)" dává fascinujícím způsobem nahlédnout do mimořádné hloubky a rozsahu chystaného alba. Jako vůbec první muž se objevil na obálce časopisu Vogue Darling; objevil se na červencové obálce časopisu Rolling Stone UK a je také spoluautorem a účinkujícím na sedmi skladbách alba This Is What I Mean od Stormzyho. Hojně spolupracoval také s kapelou Coldplay, s níž v únoru vystoupil v pořadu Saturday Night Live, loni v létě byl hostem na jejich koncertech na stadionu ve Wembley a podílel se na jejich albu Music of the Spheres. Podílel se také na velkých hitech, včetně písně Good Days od SZA, písní Lizzy McAlpine a Kehlani, uvedl na trh vyprodanou značkovou řadu hudebních bot Crocs a nedávno vystoupil na své dosud největší show v kariéře v Hollywood Bowl s kapacitou 17 000 diváků.
 
 
O Jacobu Collierovi Devětadvacetiletý Jacob Collier, uznávaný publikem, kritiky i kolegy hudebníky jako jeden z nejnadanějších mladých umělců současnosti, má na svém kontě již zdánlivě nekonečný seznam úspěchů včetně pěti vítězství na Grammy spolu s 11 nominacemi na Grammy včetně alba roku 2021. Díky tomu je seznam jeho spolupracovníků ohromně pestrý a živý. Jacobův hlas zazněl v nedávných písních od interpretů jako Coldplay, SZA, Stormzy nebo Kehlani. Ve svých vlastních projektech Collier spolupracoval s nepředvídatelnou sestavou uměleckých kapacit, od malijského zpěváka Oumou Sangaré po Johna Mayera, T-Paina, Ty Dolla $ign, Daniela Caesara a Tori Kelly (abychom jmenovali alespoň některé). Collier, který na světovou scénu explodoval díky virálnímu úspěchu svých multirámcových a multiinstrumentálních coververzí na YouTube, upoutal pozornost Quincyho Jonese a pod jeho mentorským vedením vydal v roce 2016 své debutové album In My Room, které nahrál, produkoval a na kterém hraje výhradně Collier. Djesse (jeho nejnovější čtyřdílný albový projekt) byl přirozeným vývojem z jednočlenného procesu In My Room, který se rozšířil o spolupracovníky z celého světa. Výsledné svazky Djesse splnily Collierův ambiciózní slib a představují neuvěřitelnou škálu uměleckých kolegů a hudebních témat, která zahrnují vše od orchestrální kompozice přes lidové písničkářství, R&B, rap a pop. Nakonec, ačkoli Collier již dosáhl více, než by si většina umělců mohla přát za celý život, je stále neklidně kreativní. Vedle nadcházejícího vydání Djesse Vol. 4 má v plánu další projekty zaměřené na sólový klavír, orchestry, filmovou hudbu, výuku, hudební divadlo a další.

Vstupenky pro vozíčkáře s platným průkazem ZTP/P a jejich doprovod jsou v prodeji přes obchodní oddělení. Kontaktujte nás pomocí tohoto odkazu, přikládejte prosím naskenovaný průkaz ZTP/P.

Pořadatel

LIVE NATION CZECH REPUBLIC s.r.o. U Slavie 1540/2a, 100 00, Praha, Česká republika


Další koncerty v Praze
ULOŽIT SI TUTO AKCI

Jacob Collier  DJESSE UK & EUROPE TOUR- Praha -O2 universum Praha 9 Českomoravská 2345/17, Praha 9 19000
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

  

Máte rádi videoklipy na youtube?Nové videoklipy Nové videoklipy převážně českých intepretů dáváme na stránku https://www.kultura365.cz/videoklipy.php. Pokud máte zájem, budeme, rádi, pokud nás začnete sledovat na facebooku - https://www.facebook.com/kultura365/, nebo instagramu- https://www.instagram.com/kultura365cz/. Děkujeme



Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?(číslovka)