Úvod  -> Koncerty v Praze  ->  Koncerty v Praze

IVAN HLAS TRIO- Praha

Akce již proběhla!

úterý

09.04.2024

Akce již proběhla!

20:30

Malostranská Beseda Praha

Cena:350,-

PRODEJ VSTUPENEK IVAN HLAS TRIO- Praha -Malostranská Beseda Praha koupit vstupenku na IVAN HLAS TRIO- Praha -Malostranská Beseda Praha Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY

Popis kulturní akce IVAN HLAS TRIO- Praha

Ivan Hlas Trio

Ivan Hlas oslaví své 70. narozeniny jarním turné Pramínek času

V květnu (10. 5.) oslaví český písničkář a hudebník Ivan Hlas své sedmdesáté narozeniny. Prostřednictvím série komorních koncertů formace Ivan Hlas Trio představí, společně se spoluhráči Norbim Kovácsem (kytara, zpěv) a Olinem Nejezchlebou (violoncello), svou autorskou tvorbu, a to nejen v Čechách, ale i na Slovensku.

Jarně–letní tour Pramínek času, pojmenované po úspěšném loňském albu (říjen 2023), odstartuje v dubnu koncertem v Malostranské Besedě (9. 4.). Pražská scéna bude současně i místem křtu stejnojmenného 2LP, které vydavatelství Galén v reedici doplnilo o čtyři nové skladby. Vinyl, stejně jako předchozí CD, nabídne průřez tvorbou z více než pěti dekád a s lehkou nostalgií provede posluchače harmoniemi všednodennosti. Původních 16 písní, které trio nahrálo ve studiu živě na jeden zátah, se na nosiči nově rozšíří na 20 skladeb. V interpretaci akustické sestavy získávají všechny, bez rozdílu data jejich vzniku, unikátní zvuk spontánní radosti z tvorby a najití nových významů ve starých sděleních.

V duchu oslav pak Hlasovy spoluhráči chystají v rámci jednotlivých koncertů i drobná muzikantská překvapení.

Ivan Hlas Trio – Komorní sestava Ivana Hlase v doprovodu kytaristy Norbiho Kovácse a violoncellisty Jaroslava Olina Nejezchleby vznikla z původní formace Růžový brejle. Autorské aranže protkané virtuózní hrou na akustické nástroje dávají nejlépe vyniknout poezii Hlasových textů. Ostřílení hudebníci v triu přináší mix žánrů – od hospodského blues a městských balad, přes melodické názvuky etna aj. – které výrazově spojuje radost z obyčejného spolubytí na pódiu a interpretace pohledů na obrazy ze všedního života.




Další koncerty v Praze
ULOŽIT SI TUTO AKCI

IVAN HLAS TRIO- Praha -Malostranská Beseda Praha
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

  

Máte rádi videoklipy na youtube?Nové videoklipy Nové videoklipy převážně českých intepretů dáváme na stránku https://www.kultura365.cz/videoklipy.php. Pokud máte zájem, budeme, rádi, pokud nás začnete sledovat na facebooku - https://www.facebook.com/kultura365/, nebo instagramu- https://www.instagram.com/kultura365cz/. Děkujeme



Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?(číslovka)