Úvod  -> Film v Pardubickém kraji  ->  Film ve Svitavách

Hop Trop- Svitavy

Akce již proběhla!

sobota

27.04.2024

Akce již proběhla!

Kino Vesmír, Purkyňova 17, Svitavy

Cena:400 Kč

PRODEJ VSTUPENEK Hop Trop- Svitavy -Kino Vesmír, Purkyňova 17, Svitavy

KOUPIT VSTUPENKY

Popis akce Hop Trop- Svitavy

Legendární trampská skupina Hop Trop, hraje Čtyřicátou pátou sezónu. Čtyřicet let svého působení oslavila vyprodaným koncertem, v Pražské Lucerně.  Skupina Lucernu (cca 1800 míst), vyprodala během několika dní . Natočila řadu videoklipů, pět vinylových desek a cca 10 CD a 1DVD. 

Hraje v původním složení, písničkář Jaroslav Samson Lenk - osmistrunná kytara a zpěv, Ladislav Huberťák Kučera - šestistrunná kytara a zpěv, a Jaromír Šroub Vondra - kontrabas a zpěv, beze změny v obsazení celých čtyřicet pět let, což je zřejmě, nejen republikový, rekord. Během své existence odehrála cca 4400 představení v Čechách a Slovensku, ale i v USA, Austrálii, či Polsku.

Je držitelem platinové a několika zlatých desek, za rekordní počty prodaných zvukových nosičů.

Koncert souboru je vlastně výběrem hitových písní, které zlidověly. (Tři kříže, Amazonka, Jonatán, Vodácká holka, Chvíle a mnoho dalších.) A uvede i několik nových songů. Vše doprovází vtipným mluveným slovem sami protagonisté souboru.


Další film ve Svitavách
ULOŽIT SI TUTO AKCI

Hop Trop- Svitavy -Kino Vesmír, Purkyňova 17, Svitavy
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

  

Máte rádi videoklipy na youtube?Nové videoklipy Nové videoklipy převážně českých intepretů dáváme na stránku https://www.kultura365.cz/videoklipy.php. Pokud máte zájem, budeme, rádi, pokud nás začnete sledovat na facebooku - https://www.facebook.com/kultura365/, nebo instagramu- https://www.instagram.com/kultura365cz/. Děkujeme



Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?(číslovka)