Úvod  -> Koncerty v Jihomoravském kraji  ->  Koncerty v Brně

Cold Cold Nights + Barbora Hora- Brno

Akce již proběhla!

čtvrtek

29.06.2023

Akce již proběhla!

Kafara, Fryčajova 78/16, Brno

Cena:170 Kč

PRODEJ VSTUPENEK Cold Cold Nights + Barbora Hora- Brno -Kafara, Fryčajova 78/16, Brno

KOUPIT VSTUPENKY

Popis kulturní akce Cold Cold Nights + Barbora Hora- Brno

Cold Cold Nights

Kapela Cold Cold Nights se pohybuje na nezávislé scéně od roku 2015. Vznikla kolem Jakuba Jiráska, dříve známého pod pseudonymem “J”. Debutová deska (The) Last Summer sklidila pozitivní ohlasy jak ze strany hudebních publicistů, tak ze strany publika. Vysloužila si také nominace na ceny Anděl a Apollo. 
Cold Cold Nights se vždy řadili mezi jedny z koncertně nejaktivnějších kapel. Odehráli desítky až stovky koncertů včetně destinací napříč Evropou od Francie po Bosnu. Předskakovali kapelám jako Sleep Party People, Cymbals Eat Guitars, The Listener a byli spoluzakladateli dnes už legendárního polotajného festivalu Miro.

Druhá deska Ten Years Later vyšla koncem roku 2022 pod hlavičkou DIY labelu Black Pear Label a vysloužila si nominaci na cenu Apollo za desku roku. Osm písní s velkou škálou zvuků od syntezátorů a varhan po trubku a zvonkohru je o něco popovější než předchozí album, ale stále si zachovává nezaměnitelnou fasádu lo-fi indie. Produkoval ho člen kapely Štěpán Oves, který má na kontě také jedno z nejdiskutovanějších alb loňského roku TAMARA - Anderson. Živá vystoupení Cold Cold Nights jsou známá citlivým light designem, o který se stará pátá členka skupiny Klára Došková. 

 

Barbora Hora

Barbora Hora představuje neotřelou hybnou sílu na poli české singer/songwriter scény. Její hudbu tvoří dva rovnocenné elementy; minimalistické, ale do detailu promyšlené kytarové linky s autentickým vokálním projevem. Ve své zhudebněné poezii se interpretka skrze citlivou feministickou optiku zaobírá nečekanými úskalími každodenního života.


Další koncerty v Brně
ULOŽIT SI TUTO AKCI

Cold Cold Nights + Barbora Hora- Brno -Kafara, Fryčajova 78/16, Brno
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

  

Máte rádi videoklipy na youtube?Nové videoklipy Nové videoklipy převážně českých intepretů dáváme na stránku https://www.kultura365.cz/videoklipy.php. Pokud máte zájem, budeme, rádi, pokud nás začnete sledovat na facebooku - https://www.facebook.com/kultura365/, nebo instagramu- https://www.instagram.com/kultura365cz/. Děkujeme



Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?(číslovka)