Úvod  -> Sportovní akce v Praze  ->  Sportovní akce v Praze

ZÁPAS LEGEND Česko vs. Slovensko- Praha O2 arena

Akce již proběhla!

pátek

10.02.2023

Akce již proběhla!

O2 arena Praha 9 Českomoravská 2345/17a, Praha 9 19000

Cena:790 Kč

PRODEJ VSTUPENEK ZÁPAS LEGEND Česko vs. Slovensko- Praha O2 arena -O2 arena Praha 9 Českomoravská 2345/17a, Praha 9 19000  koupit vstupenku na ZÁPAS LEGEND Česko vs. Slovensko- Praha O2 arena -O2 arena Praha 9 Českomoravská 2345/17a, Praha 9 19000 Ticketmaster

KOUPIT VSTUPENKY

Popis kulturní akce ZÁPAS LEGEND Česko vs. Slovensko- Praha O2 arena

ZÁPAS LEGEND Česko vs. Slovensko
25 let od zlatého Nagana
 
Tento okamžik se zapsal do historie naší země! Uplynulo od něj 25 let a my si v Zápase legend s bohatým doprovodným programem připomeneme 25 let od zlatého hokejového Nagana!
 
V legendárním zápase nastoupí proti sobě Česká a Slovenská reprezentace.
Na ledovou plochu areny přijaly možná naposledy pozvání největší hvězdy hokeje. V čele uvidíte zlaté naganské borce – Jaromíra Jágra, Jiřího Šlégra, Martina Ručinského, Martina Procházku, Jaroslava Špačka nebo Martina Straku.
 
Týmy doplní a před vašimi zraky vystoupí i hokejoví velikáni, kteří reprezentovali své země na mistrovství světa, olympijských hrách, ale také své týmy doma i v zámoří – jmenovitě Patrik Eliáš, Petr Nedvěd, Ľubomír Višňovský, Miroslav Šatan, Marián Gáborík, Marián Hosse, Richard Zedník, Richard Lintner a Ondřej Pavelec.
 
Zápasem legend, 25 let od zlatého Nagana v O2 areně, bude provázet včetně bohatého doprovodného programu geniální moderátorské duo Libor Bouček a Marcel Forgáč.
Pro diváky jsme připravili show hodnou této vzpomínky. Setkání s hvězdami, autogramiáda, charitativní dražba dresů a mnoho soutěží pro vás.
 
Únorový zápas legend navazuje na první zápas česko-slovenských týmů, který se uskutečnil 4. září na zimním stadionu Ondřeje Nepely v Bratislavě v rámci akce Legendy jsou zpátky. Vítězství 5:4 si tehdy odnesl český tým. Odnese si ho i z O2 areny?
 
Vstupenky pro vozíčkáře s platným průkazem ZTP/P a jejich doprovod jsou v prodeji přes obchodní oddělení. Kontaktujte nás pomocí tohoto odkazu, přikládejte prosím naskenový průkaz ZTP/P.
Pořadatel
ENIVA s.r.o. Trojdílná 419/3, 150 00, Praha 5, Česká republika

ZÁPAS LEGEND Česko vs. Slovensko v únoru 2023 v Praze


Další sportovní akce v Praze
ULOŽIT SI TUTO AKCI

ZÁPAS LEGEND Česko vs. Slovensko- Praha O2 arena -O2 arena Praha 9 Českomoravská 2345/17a, Praha 9 19000
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

  

Máte rádi videoklipy na youtube?Nové videoklipy Nové videoklipy převážně českých intepretů dáváme na stránku https://www.kultura365.cz/videoklipy.php. Pokud máte zájem, budeme, rádi, pokud nás začnete sledovat na facebooku - https://www.facebook.com/kultura365/, nebo instagramu- https://www.instagram.com/kultura365cz/. Děkujeme



Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?(číslovka)