Úvod  -> Kulturní akce pro děti v Pardubickém kraji  ->  Kulturní akce pro děti ve Svitavách

ZÁBAVIŠTĚ PRO SVIŠTĚ … neobyčejná herna pro děti od 0 do 11 s obrázky VENDULY HEGEROVÉ

Akce již proběhla!

čtvrtek

15.5.2022 - 31.8.2022

Akce již proběhla!

Palackého náměstí


Popis kulturní akce ZÁBAVIŠTĚ PRO SVIŠTĚ … neobyčejná herna pro děti od 0 do 11 s obrázky VENDULY HEGEROVÉ

 

Všem SVIŠŤŮM malým i větším oznamujeme: Vezměte maminky, tatínky, tetičky, strýčky, babičky, dědečky, sestřičky, brášky, kamarády, sousedy a svištěte na radnici v Poličce! Je čas se pochlubit a ukázat, jak jste šikovní!

Nechte se společně vtáhnout do poutavých a vtipných příběhů, rozehrajte hudební koutek, procvičte jazýčky a rozpohybujte celé tělo, zahrajte si divadlo, předveďte obratnost svých prstů, započítejte si v obchodě, vyzkoušejte rýmovačky a obrázková říkadla nebo si vytvořte dárek!

Přijďte se pobavit a pohrát si do barevného světa obrázků ilustrátorky Venduly Hegerové, jejíž práce zdobí především knihy pro děti, ale také grafomotorické, logopedické a jiné vzdělávací materiály, karetní a deskové hry a v neposlední řadě také časopis pro děti PUNTÍK.

Vernisáž

Svišti pozor! Poprvé se do svého Zábaviště můžete podívat v sobotu 14. května v 16.00 hod.! Uskuteční se vernisáž, v rámci které proběhne i slavnostní křest této zbrusu nové výstavy! Těšit se můžete na ilustrátorku Vendulu Hegerovou a jejího vzácného hosta spisovatelku Hanku Jelínkovou! Čeká na vás Divadelní svišťování v podání Adély Pellarové a také si můžete zazpívat s dětským lidovým souborem Heblata. Přisvištěte na radnici v Poličce, bude to stát za to!  


Další kulturní akce pro děti ve Svitavách
ULOŽIT SI TUTO AKCI

http://www.cbmpolicka.cz

ZÁBAVIŠTĚ PRO SVIŠTĚ … neobyčejná herna pro děti od 0 do 11 s obrázky VENDULY HEGEROVÉ -Palackého náměstí
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

  

Máte rádi videoklipy na youtube?Nové videoklipy Nové videoklipy převážně českých intepretů dáváme na stránku https://www.kultura365.cz/videoklipy.php. Pokud máte zájem, budeme, rádi, pokud nás začnete sledovat na facebooku - https://www.facebook.com/kultura365/, nebo instagramu- https://www.instagram.com/kultura365cz/. Děkujeme



Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?(číslovka)