Úvod  -> Výstavy v Praze  ->  Výstavy v Praze

Výstava kořeny osobností ve Westfield Chodov

Akce již proběhla!

čtvrtek

15. 3. - 28. 4. 2023

Akce již proběhla!

Westfield Chodov, Roztylská 2321 /19


Popis kulturní akce Výstava kořeny osobností ve Westfield Chodov

Fotografická výstava k unikátnímu projektu Botanické zahrady hl. m. Prahy Kořeny osobností zahajuje svoji další sezónu. Projekt upozorňuje na cenné a ohrožené druhy rostlin a křehkost přírody ve spojení s předními osobnostmi našeho světa od významných vědců, lékařů, filmařů, sportovců až po umělce.

První zastávkou v roce 2023 se stalo nákupní centrum Westfield Chodov v Praze. Můžete tak od 15. března do 28. dubna vyrazit zhlédnout výstavu, která se nachází u vstupu A.

Do projektu Kořeny osobností se zapojilo již 115 významných jmen. V roce 2022 jejich seznam obohatil nejznámější český mořeplavec, který jako první Čech obeplul celý svět, Richard Konkolski, legendární dvojice pohádkových postaviček – kutilové Pat a Mat a proslulý a oceňovaný fotograf Antonín Kratochvíl. I v tomto roce přibudou další významné postavy vědy, kultury či sportu.

S projektem samotným se pak můžete seznámit přímo v areálu trojské botanické zahrady.


Výstava kořeny osobností ve Westfield v Chodově 2023


Další výstavy v Praze
ULOŽIT SI TUTO AKCI

nikola.bajerova@ogilvy.com
Výstava kořeny osobností ve Westfield Chodov -Westfield Chodov, Roztylská 2321 /19
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

  

Máte rádi videoklipy na youtube?Nové videoklipy Nové videoklipy převážně českých intepretů dáváme na stránku https://www.kultura365.cz/videoklipy.php. Pokud máte zájem, budeme, rádi, pokud nás začnete sledovat na facebooku - https://www.facebook.com/kultura365/, nebo instagramu- https://www.instagram.com/kultura365cz/. Děkujeme



Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?(číslovka)