Úvod  -> Výstavy ve Zlínském kraji  ->  Výstavy ve Vsetíně

Valašská zahrada - jaro 2023- Rožnov pod Radhoštěm- největší zahradnické trhy v regionu

Akce již proběhla!

čtvrtek

05.05.2023-08.05.2023

Akce již proběhla!

Camp Sport, Pod Strání 2268, Rožnov pod Radhoštěm

Cena:50 Kč

PRODEJ VSTUPENEK Valašská zahrada - jaro 2023- Rožnov pod Radhoštěm- největší zahradnické trhy v regionu -Camp Sport, Pod Strání 2268, Rožnov pod Radhoštěm

KOUPIT VSTUPENKY

Popis kulturní akce Valašská zahrada - jaro 2023- Rožnov pod Radhoštěm- největší zahradnické trhy v regionu

Zveme širokou veřejnost na největší zahradnické trhy v regionu!

V termínu od pátku 5. května až do pondělí 8.května 2023 se budou konat tradičně v campu Sport TJ Rožnov pod Radhoštěm, velké zahradnické trhy! Svoje výpěstky a výrobky představí více než 120 prodejců! 

Nepůjde jen o velký počet zahradníků a zahradnictví. Ale, také o řadu zručných řemeslníků. Samozřejmostí se stala také nabídka domácích farem a lokálních výrobců potravin s bohatou nabídkou sýrů, medu a uzenin. Určitě nebude chybět ani bohatý výběr tradičních frgálů!

Návštěvníci si mohou tady nakoupit sadbu květin a zeleniny, balkónovky, letničky, bylinky, skalničky, ale taky okrasné keře a ovocné stromky. Najdeme zde výrobky ze dřeva, proutí, šperky, přírodní kosmetiku, šité dekorace a mnoho dalšího. Zatímco hospodyňky budou nakupovat bylinky nebo koření, zejména mužské části návštěvníků se letos znovu představí zahradnická a zemědělská technika, kterou přiveze hned několik firem!

Pro velký úspěch a velice dobré hodnocení od spokojených kupujících, bude opět připravena velká prodejní výstava masivního zahradního nábytku, včetně větrných mlýnů, pergol nebo kadibudek! 

Návštěvníky jistě potěší aktuální a široká nabídka vozů značky Hyundai, kterou připraví firma LXM motors sro z Nového Jičína.

Unavení návštěvníci si mohou odpočinout ve velkokapacitních stanech s bohatým občerstvením, k tomu jim bude hrát po celou dobu duo Navalentym. Pro děti je připraven nový velký skákací hrad, kolotoč, houpačky, atd.

Motorizovaní návštěvníci mohou využít parkoviště přímo před kempem nebo velkokapacitní parkoviště u nedalekého Muzea v přírodě, kterého součásti je i stání pro autobusy.   

Akce se koná za každého počasí. Otevřeno je od pátku až do pondělí vždy od 8.hod. až do 16.hod. Připomínáme, že v pondělí 8.5. je státní svátek, kdy budou všechny velké Hypermarkety zavřené, proto návštěva Valašské zahrady je výborným tipem pro rodinný výlet!

Při vstupu možno platit i kartou přes platební termínál

Zveme všechny do Rožnova pod Radhoštěm, aby si přijeli užít nejen pohodlný nákup na zdravém vzduchu a pod širým nebem.


Valašská zahrada v květnu 2023 v Rožnově pod Radhoštěm


Další výstavy ve Vsetíně
ULOŽIT SI TUTO AKCI

Valašská zahrada - jaro 2023- Rožnov pod Radhoštěm- největší zahradnické trhy v regionu -Camp Sport, Pod Strání 2268, Rožnov pod Radhoštěm
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

  

Máte rádi videoklipy na youtube?Nové videoklipy Nové videoklipy převážně českých intepretů dáváme na stránku https://www.kultura365.cz/videoklipy.php. Pokud máte zájem, budeme, rádi, pokud nás začnete sledovat na facebooku - https://www.facebook.com/kultura365/, nebo instagramu- https://www.instagram.com/kultura365cz/. Děkujeme



Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?(číslovka)