Úvod  -> Výstavy v Jihomoravském kraji  ->  Výstavy v Brně

TUTANCHAMON/Vstupenka je platná od pondělí do neděle/www.tut-brno.cz- Brno

Akce již proběhla!

pátek

23.12.2022

Akce již proběhla!

09:01

Výstaviště Brno Brno

Cena:1190,-

PRODEJ VSTUPENEK TUTANCHAMON/Vstupenka je platná od pondělí do neděle/www.tut-brno.cz- Brno -Výstaviště Brno Brno koupit vstupenku na TUTANCHAMON/Vstupenka je platná od pondělí do neděle/www.tut-brno.cz- Brno -Výstaviště Brno Brno Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY

Popis kulturní akce TUTANCHAMON/Vstupenka je platná od pondělí do neděle/www.tut-brno.cz- Brno

Jedinečný archeologický nález hrobky faraona Tutanchamona slaví letos 100 let. Na výstavě návštěvníci prožijí dobrodružství odhalení nejslavnější hrobky světa.

Když Howard Carter v roce 1922 poprvé nahlédl do Tutanchamonovy hrobky vykřikl:

„Vidím úžasné věci!“

Stejný objevitelský úžas prožijí i návštěvníci výstavy. Výstava je sestavená přesně tak, jak byla před 100 lety hrobka objevená. Všechny posvátné předměty, sošky, šperky i sarkofágy leží na stejných místech, jako byly kdysi nalezeny. Návštěvníci budou mít možnost vidět víc než 1000 nádherných předmětů včetně světoznámé zlaté posmrtné masky Tutanchamona a jeho ohromného pozlaceného sarkofágu.

Výstava Tutanchamon – Jeho hrobka a poklady je vhodná nejen pro dospělé, ale i pro rodiny s dětmi a školní výpravy. Díky unikátnímu způsobu expozice a audio průvodci, který je k dispozici zdarma, budou návštěvníci vtaženi do objevitelského příběhu Howarda Cartera a doby faraonů před 3000 lety.

 

 


Další výstavy v Brně
ULOŽIT SI TUTO AKCI

TUTANCHAMON/Vstupenka je platná od pondělí do neděle/www.tut-brno.cz- Brno -Výstaviště Brno Brno
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

  

Máte rádi videoklipy na youtube?Nové videoklipy Nové videoklipy převážně českých intepretů dáváme na stránku https://www.kultura365.cz/videoklipy.php. Pokud máte zájem, budeme, rádi, pokud nás začnete sledovat na facebooku - https://www.facebook.com/kultura365/, nebo instagramu- https://www.instagram.com/kultura365cz/. Děkujeme



Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?(číslovka)