Úvod  -> Festivaly v Královehradeckém kraji  ->  Festivaly v Náchodě

TRE Fest- Broumov

Akce již proběhla!

čtvrtek

14.04.2023-15.04.2023

Akce již proběhla!

Klášter Broumov, Klášterní 1, Broumov

Cena:190 Kč

PRODEJ VSTUPENEK TRE Fest- Broumov -Klášter Broumov, Klášterní 1, Broumov

KOUPIT VSTUPENKY

Popis kulturní akce TRE Fest- Broumov

Jan P. Muchow & The Antagonists a další kapely vystoupí na dvoudenním multižánrovém TRE Festu, který v polovině dubna propojí tři místa na Broumovsku: vernéřovický Soulkostel, broumovský Dřevník a bar Terno. 

 

PÁTEK 14. dubna – Soulkostel, Vernéřovice

Voj & 3ska (alternative-electronica)

Společný projekt zpěváka a skladatele VOJ a DJe a producenta 3SKA.

 

Katastr (rock elektroniczny)

Katastr, táborský experimentální "two men project" Jana Svačiny (Please The Trees, Veena) a Patrika Kučery (ex C, ex Waawe) inspirovaný jak kraut rockem a psychedelii let 70., elektronickou a ambientní hudbou 90. let (Orbital, Aphex Twin, Underworld, Warp Records) tak zároveň soudobou experimentální a noise elektronickou scénou (Health, Holy Fuck, Beak).

 

Mutanti hledaj východisko (hip-hop, alternativa / indie)

Pod názvem Mutanti hledaj východisko vystupují dva spolužáci z pražské DAMU, rapper a textař Jan VejražkaJiří Konvalinka, který má na starost instrumentální složku (známý je též jako hráč na elektrifikované housle v pozoruhodné formaci Vložte kočku).

 

SOBOTA 15. dubna – Dřevník, Klášter Broumov

Jan P. Muchow & The Antagonists (film music)

Že je Jan P. Muchow nejen zakladatelem kultovní Ecstasy of Saint Theresa a vyhledávaným producentem i remixérem, ale také jedním z nejoceňovanějších skladatelů filmové hudby, je věc dobře známá. Během dvaceti let Muchow složil hudbu k více než třiceti filmům. V několika filmech si i zahrál a hned svým hereckým debutem v hlavní roli filmu Šeptej se stal symbolem části generace 90. let. Přesto se Muchow rozhodl ve filmové tvorbě věnovat výhradně komponování hudby. Že to bylo rozhodnutí správné dokazuje výčet ocenění, která Muchow za svoji filmovou hudbu obdržel.
Muchowa, jako "protagonistu" hudebního obsahu, doprovodí šestice "antagonistů": Ema Brabcová (Luno, Khoiba), Václav Havelka (Please The Trees), Marek Doubrava (Hm..., ex Tatabojs), Jan Janečka (Southpaw, Republic Of Two, Luno), Marie Dorazilová (PKF - Pražská filharmonie, Krása Quartet) a Jenovéfa Boková. Těšit se můžete například na dnes již legendární Lucky Boy z filmu Samotáři, temnou baladu Lay Down ze snímku Ve stínu, aktuální Cowboy of The River z Teorie tygra nebo westernovskou Out of Shadow z polského filmu Yuma.

 

Manon Meurt (shoegaze/post-rock/dream pop)

Krása, hluk, chvění. Manon Meurt každým koncertem překračují svůj shoegaze stín a zhmotňují se v prostoru plném intimních emocí, křehkosti a zranitelnosti.

Rakovnické kvarteto ve složení Kateřina Elznicová, Kryštof Korčák, David Tichý a Jiří Bend s lehce dekadentním názvem, nechávajícím umírat Nezvalovu osudovou lásku, je vnímáno jako už etablovaná formace domácí nezávislé scény.

 

SOBOTA 15. dubna – Bar Terno, Broumov

Patrick Saur Nichols (rap, trap, house)

Pats je rapper, vypravěč, skladatel a performer. Jeho lyrický vesmír sahá od klasického rapu a party rapu až po existencionalismus a historii. Ať už jde o trap, disco, boom-bap nebo house, pokaždé je zaručen komplexní zážitek.

Pats v současné době pracuje na zastřešujícím projektu "First Season", který běží od roku 2021 a bude s ním pokračovat v několika dalších letech. Cílem projektu je zkoumat rap jako žánr, hrát si s hudbou a zkoušet nové výrazové prostředky.

 

Festival je součástí hudebních rezidencí „Hortus Musicalis Broumov – rezidence, kulturní výměna, komunita“.


Další festivaly v Náchodě
ULOŽIT SI TUTO AKCI

TRE Fest- Broumov -Klášter Broumov, Klášterní 1, Broumov
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

  

Máte rádi videoklipy na youtube?Nové videoklipy Nové videoklipy převážně českých intepretů dáváme na stránku https://www.kultura365.cz/videoklipy.php. Pokud máte zájem, budeme, rádi, pokud nás začnete sledovat na facebooku - https://www.facebook.com/kultura365/, nebo instagramu- https://www.instagram.com/kultura365cz/. Děkujeme



Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?(číslovka)