Úvod  -> Koncerty v Libereckém kraji  ->  Koncerty v Liberci

POSTMODERN JUKEBOX/THE GRAND REOPENING TOUR/MEET&GREET- Sychrov

pátek

1.1.2100

Státní zámek Sychrov Sychrov


PRODEJ VSTUPENEK POSTMODERN JUKEBOX/THE GRAND REOPENING TOUR/MEET&GREET- Sychrov -Státní zámek Sychrov Sychrov koupit vstupenku na POSTMODERN JUKEBOX/THE GRAND REOPENING TOUR/MEET&GREET- Sychrov -Státní zámek Sychrov Sychrov Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY

Popis kulturní akce POSTMODERN JUKEBOX/THE GRAND REOPENING TOUR/MEET&GREET- Sychrov

Americké uskupení Postmodern Jukebox se po velkém úspěchu vrací do Čech. Pro svoji venkovní show si vybral malebnou zahradu Státního zámku Sychrov, kde se již uskutečnily např. koncerty Krise Kristoffersona, Sinead O’Connor, Suzanne Vega a další velkých zahraničních jmen.

„Při sestavování koncepce repertoáru Postmodern Jukebox pro toto turné jsme se snažili spojit skutečný talent s vhodným materiálem a vytvořit jedinečný a úchvatný zážitek pro fanoušky Postmodern Jukebox”, dodává Bradlee. „Připravte se na nejsenzačnější party dvacátých let našeho věku s Velkým Gatsby."

Nenechte si ujít Postmodern Jukebox pod širým nebem s monumentálním zámkem Sychrov za zády. Předprodej vstupenek exklusivně v síti Ticketstream.


Další koncerty v Liberci
ULOŽIT SI TUTO AKCI

POSTMODERN JUKEBOX/THE GRAND REOPENING TOUR/MEET&GREET- Sychrov -Státní zámek Sychrov Sychrov
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

  

Máte rádi videoklipy na youtube?Nové videoklipy Nové videoklipy převážně českých intepretů dáváme na stránku https://www.kultura365.cz/videoklipy.php. Pokud máte zájem, budeme, rádi, pokud nás začnete sledovat na facebooku - https://www.facebook.com/kultura365/, nebo instagramu- https://www.instagram.com/kultura365cz/. Děkujeme



Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?(číslovka)