Úvod  -> Koncerty v Praze  ->  Koncerty v Praze

NASYCEN- koncert v Praze

Akce již proběhla!

úterý

07.02.2023

Akce již proběhla!

20:30

Malostranská Beseda Praha

Cena:200,-

PRODEJ VSTUPENEK NASYCEN- koncert v Praze -Malostranská Beseda Praha koupit vstupenku na NASYCEN- koncert v Praze -Malostranská Beseda Praha Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY

Popis kulturní akce NASYCEN- koncert v Praze

Koncert Nasycen



Po několika letech se pražská kapela Nasycen vrací na své oblíbené místo - pódium legendární Malostranské Besedy. Kromě osvědčených písní ze všech tří alb zazní i tři úplně nové skladby.

Nasycen je čtyřčlenná pražská rocková skupina. Autorem hudby a textů jsou zpěvák a klávesista Raven a kytarista Zdeněk Divoký. Na baskytaru hraje spoluzakladatel kapely Ilja Kučera ml., na bicí Janek Kubánek. Kapela původně působila na přelomu 80. a 90. let, kdy vydala své debutové album Provazochodci (1990), na scénu se v nové podobě vrátila po dvacetileté pauze na podzim 2011 a v listopadu 2013 vydává eponymní album Nasycen. Jeho následníkem se v roce 2019 stává album Ráno, které je zatím v diskografii kapely poslední.

Jedna z mála kapel u nás, jejíž muziku lze zařadit do žánrové škatulky prog-pop-rock či AOR s českými texty zpěváka a klávesisty Ravena.


Koncert NASYCEN v únoru 2023 v Praze


Další koncerty v Praze
ULOŽIT SI TUTO AKCI

NASYCEN- koncert v Praze -Malostranská Beseda Praha
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

  

Máte rádi videoklipy na youtube?Nové videoklipy Nové videoklipy převážně českých intepretů dáváme na stránku https://www.kultura365.cz/videoklipy.php. Pokud máte zájem, budeme, rádi, pokud nás začnete sledovat na facebooku - https://www.facebook.com/kultura365/, nebo instagramu- https://www.instagram.com/kultura365cz/. Děkujeme



Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?(číslovka)