Úvod  -> Volný čas v Ústeckém kraji  ->  Volný čas v Litoměřicích

Litoměřická muzejní noc 2023

Akce již proběhla!

pátek

19.5.2023

Akce již proběhla!

17:00

Severočeská galerie výtvarného umění v Litoměřicích, Michalská 29/7, 41201 Litoměřice

Cena:zdarma

Popis akce Litoměřická muzejní noc 2023

V pátek 19. května večer otevře za finanční podpory města Litoměřice své brány deset známých a vyhledávaných litoměřických muzejních a galerijních institucí a kulturních památek, aby své publikum přivítaly v netradiční podvečerní a noční atmosféře Litoměřické muzejní noci.

Jedinečné kulturní zážitky nabízí Severočeská galerie výtvarného umění v Litoměřicích, Oblastní muzeum Litoměřice, Muzeum křišťálový dotek, Galerie Marionet, Gotické dvojče – Dům umění, Knihovna K. H. Máchy a další.

V nabídce programu, který bude zahájen v 17:00 a ukončen ve 22:00, nechybí pozvánky do stálých expozic a výstav, vernisáže, besedy s odborníky, tvořivé dílny, hudební vystoupení skupiny Toska, interaktivní videoprojekce, workshopy, divadelní představení či živá hudba. Neméně zajímavý bude i sobotní dopolední program “pro ty, kteří zaspali”, tedy pro nejmenší návštěvníky.

Většina pátečních programů a kompletní sobotní program jsou vhodné pro děti i dospělé, přístupné jsou zcela zdarma či za dobrovolné vstupné. Změna programu je vyhrazena.


Festivaly muzejní noc 2023 v Litoměřická


Další akce pro volný čas v Litoměřicích
ULOŽIT SI TUTO AKCI

info@galerie-ltm.cz
https://www.galerie-ltm.cz

Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

  

Máte rádi videoklipy na youtube?Nové videoklipy Nové videoklipy převážně českých intepretů dáváme na stránku https://www.kultura365.cz/videoklipy.php. Pokud máte zájem, budeme, rádi, pokud nás začnete sledovat na facebooku - https://www.facebook.com/kultura365/, nebo instagramu- https://www.instagram.com/kultura365cz/. Děkujeme



Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?(číslovka)