Úvod  -> Divadlo v Praze  ->  Divadlo v Praze

KOZUB: BEZ URÁŽKY!- Praha O2 arena

Akce již proběhla!

středa

28.12.2022

Akce již proběhla!

O2 arena Praha 9 Českomoravská 2345/17a, Praha 9 19000

Cena:690 Kč

PRODEJ VSTUPENEK KOZUB: BEZ URÁŽKY!- Praha O2 arena -O2 arena Praha 9 Českomoravská 2345/17a, Praha 9 19000  koupit vstupenku na KOZUB: BEZ URÁŽKY!- Praha O2 arena -O2 arena Praha 9 Českomoravská 2345/17a, Praha 9 19000 Ticketmaster

KOUPIT VSTUPENKY

Popis kulturní akce KOZUB: BEZ URÁŽKY!- Praha O2 arena

Největší hvězda nekorektního humoru současnosti, herec Štěpán Kozub, vystoupí pár dní před Silvestrem v Praze. 28. prosince 2022 předvede stand-up show Kozub: Bez urážky! v O2 areně Fanoušci humoru na hraně i za hranou, kterým se nepodařilo ulovit vstupenky na žádnou z 11 beznadějně vyprodaných zastávek v rámci úspěšné série stand-up vystoupení jednoho z nejvýraznějších talentů své generace s názvem Kozub: Bez urážky!, dostanou šanci právě teď. S humorem, který nezná hranice, dobyl mladý herec, zpěvák a komik největší z českých měst a potrénoval bránice tisícovkám diváků.

„Bylo to málo? Ještě přidám! Vyslyšel jsem tužby mých fanoušků i těch, kteří by mě nejraději vypnuli, a podle svého celoživotního motta jsem se rozhodl „ještě přidat“. Příští stand-up show tedy na základě nátlaku a veřejné poptávky zavítá do skromných prostor pražské O2 areny, a já se těším na další posouvání všech svých i vašich hranic,“ vzkazuje Kozub, jeden z Tří Tygrů z ostravského Divadla Mír. Kozub si tedy se svou megashow nabitou absolutně nekompromisním humorem, vtipy černými jako samo srdce Ostravy a historkami, u kterých se budete červenat až za ušima, troufá i na jednu z největších hal ve střední Evropě, O2 arenu v Praze. Velkolepé vyvrcholení stand-up show, která nemá v České republice obdoby, se bude konat 28. prosince 2022 v O2 areně v Praze.

Štěpán Kozub patří mezi nejvýraznější herce své generace. Do popředí se dostal především díky svému komediálnímu talentu, který tento rodák z Bohumína naplno zúročuje na prknech ostravského divadla Mír, v improvizační skupině Tři Tygři, ale také ve filmech a seriálech (na kontě má již přes 40 rolí napříč nejrůznějšími žánry) a samozřejmě na internetu (jeho skeče na kanále YouTube mají desítky milionů zhlédnutí). Je také držitelem mnoha různých ocenění, mimo jiné Ceny divadelní kritiky v kategorii Talent roku (2015) nebo Ceny za herecký výkon Festivalu nezávislých hororových filmů v Las Vegas (2018). V posledních letech se věnuje také režisérské a producentské práci, zatím nejvýraznějším filmovým počinem je v tomto ohledu celovečerní film Tři Tygři ve filmu: Jackpot, který jde brzy do kin.


KOZUB: BEZ URÁŽKY! v prosinci 2022 v Praze v O2 areně


Další divadelní představení v Praze
ULOŽIT SI TUTO AKCI

KOZUB: BEZ URÁŽKY!- Praha O2 arena -O2 arena Praha 9 Českomoravská 2345/17a, Praha 9 19000
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

  

Máte rádi videoklipy na youtube?Nové videoklipy Nové videoklipy převážně českých intepretů dáváme na stránku https://www.kultura365.cz/videoklipy.php. Pokud máte zájem, budeme, rádi, pokud nás začnete sledovat na facebooku - https://www.facebook.com/kultura365/, nebo instagramu- https://www.instagram.com/kultura365cz/. Děkujeme



Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?(číslovka)