Úvod  -> Výstavy v Moravskoslezském kraji  ->  Výstavy v Ostravě

KONOPEX 2023- Ostrava- konopný festival

Akce již proběhla!

čtvrtek

21.04.2023-23.04.2023

Akce již proběhla!

12:59

Trojhalí Karolina Ostrava

Cena:300,-

PRODEJ VSTUPENEK KONOPEX 2023- Ostrava- konopný festival -Trojhalí Karolina Ostrava koupit vstupenku na KONOPEX 2023- Ostrava- konopný festival -Trojhalí Karolina Ostrava Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY

Popis kulturní akce KONOPEX 2023- Ostrava- konopný festival

Výstava Konopex 2023



KONOPEX opět otevře dveře do světa konopí. Šestý ročník konopného festivalu proběhne v komplexu Trojhalí Karolina v centru Ostravy a představí rostlinu konopí v mnoha oblastech svého všestranného využití.

Okolo konopí je poslední rok v Česku pěkně rušno. Obliba konopných produktů se napříč veřejností zvyšuje. Trh roste ve všech odvětvích a s loňskou pozitivní změnou české legislativy a zvýšením limitu THC na 1 % přibylo pěstitelů, zpracovatelů, prodejců i zákazníků. Na zahrádkách a záhonech se tak mohou zelenat účinné a legální rostliny konopí s vysokým obsahem CBD. Určitě také není třeba připomínat nedávno rozběhnutý proces směrem k legalizaci a regulovanému trhu s konopím, který zahrnuje licencované prodejny, samopěstování nebo formu tzv. konopných společenských klubů.

Přijďte se dozvědět více o možnostech zpracování a využití této univerzální rostliny. Paleta je opravdu široká a konopí je možné použít jako léčebný prostředek v humánní i veterinární medicíně, prospěšnou součást krmiv, potravin, doplňků stravy nebo kosmetických a dermatologických produktů. Svými vlastnostmi vyniká taky v textilním průmyslu, stavebnictví (konopný beton) a konopí je vhodné i na výrobu dalších materiálů využitelných v průmyslových odvětvích i běžném životě, jako např. lana, provazy, izolace, těsnění, palivové pelety, barvy, laky, lazury, maziva, pohonné hmoty nebo třeba taky pěstební rohože či kompostovatelné plasty. To teda čumíme...

Budou připraveny expozice věnované konopí a souvisejícímu sortimentu. Semena a sazenice konopí s obsahem CBD, pěstitelské indoor či outdoor vybavení, ale také vystavovatelé zaměření na kosmetiku, potraviny nebo testování či zpracování nejen konopí, ale i dalších léčivých bylin. Využijte možnost osobního setkání s výrobci a svěřte své dotazy povolaným.

Na své si přijdou i fandové solvent nebo solventless extrakce, vaporizace a nejrůznějších kuřáckých potřeb od prémiových papírků, smart filtrů až po propacované a ručně vyráběně rigy a příslušenství.

Dozvíte se spoustu zajímavých informací a novinek o využití konopí v samoléčbě i lékařské praxi, potravinách, doplňcích stravy, stavebnictví, průmyslu či veteriny.

Dále se můžete těšit na doprovodný program zahrnující odbornou konferenci a přednášky, besedy či konopnou burzu. V neposlední řadě budou připraveny také workshopy, soutěže a letos i afterparty, kde můžete pokračovat v debatách s vystavovateli a odborníky v oboru.

 

 

 

 

 

 


ZTP/P S DOPROVODEM vstup zdarma, Slevy ZTP nejsou poskytovány

Děti do 13 let včetně vstup zdarma - vstup umožněn pouze v doprovodu rodičů či zákonného zástupce

Senior 65+ let - na základě OP u vstupu na akci


KONOPEX 2023 v dubnu 2023 v Ostravě- konopný festival


Další výstavy v Ostravě
ULOŽIT SI TUTO AKCI

KONOPEX 2023- Ostrava- konopný festival -Trojhalí Karolina Ostrava
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

  

Máte rádi videoklipy na youtube?Nové videoklipy Nové videoklipy převážně českých intepretů dáváme na stránku https://www.kultura365.cz/videoklipy.php. Pokud máte zájem, budeme, rádi, pokud nás začnete sledovat na facebooku - https://www.facebook.com/kultura365/, nebo instagramu- https://www.instagram.com/kultura365cz/. Děkujeme



Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?(číslovka)