Úvod  -> Koncerty v Karlovarském kraji  ->  Koncerty v Sokolově

Koncert The BEATLES - revival Kladno- Loket

Akce již proběhla!

pátek

20.10.2023

Akce již proběhla!

Kulturní dům Dvorana, Radniční 312, Loket

Cena:250 Kč

PRODEJ VSTUPENEK Koncert The BEATLES - revival Kladno- Loket -Kulturní dům Dvorana, Radniční 312, Loket

KOUPIT VSTUPENKY

Popis kulturní akce Koncert The BEATLES - revival Kladno- Loket

The Beatles Revival

Současní členové

Luděk Maulis
Zbyněk Maulis
Petr Lux
Jiří Tomišín

The Beatles Revival (nebo také The Teplo) je česká revivalová skupina, imitující The Beatles. Skupina se postupně formovala na kladenském gymnáziu, rok jejího vzniku je 1992. Její členové užívají stejné hudební nástroje a několik sad kostýmů.

Zbyněk Maulis se v roce 2002 naučil hrát na kytaru levou rukou stejně jako Paul McCartney. Členové používají paruky, kostýmy jsou na míru ušité podle originálů, obuv pochází od firmy Chelsea Cavern Boots z Liverpoolu, hudebníci používají nástroje stejné značky jako Beatles.

Skupina vystupuje na veřejných koncertech, soukromých a firemních akcích nejen v Česku, ale i v mnoha zemích Evropy (nejčastěji v Holandsku, Německu a Polsku), hrála i ve Spojených státech amerických nebo Asii, každoročně 130-180 koncertů. Do roku 2006 odehrála přes 1500 vystoupení.

Na Kladně měla skupina mimo jiné koncerty např. na kulturní akci Kladenské dvorky v Podprůhonu, tradičně 23. prosince pak vánoční koncerty v bývalém Klubu 19 ve Stodole či v kulturním domě na Sítné, v meziobdobí v kulturním domě ve Stochově. Z původní sestavy zůstali jen bratři Luděk Maulis a Zbyněk Maulis, kteří hráli také s rakovnickou skupinou Brutus. 

Jako host vystoupí Karel Kahovec.


Koncert The BEATLES - revival Kladno v říjnu 2023 Loket


Další koncerty v Sokolově
ULOŽIT SI TUTO AKCI

Koncert The BEATLES - revival Kladno- Loket -Kulturní dům Dvorana, Radniční 312, Loket
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

  

Máte rádi videoklipy na youtube?Nové videoklipy Nové videoklipy převážně českých intepretů dáváme na stránku https://www.kultura365.cz/videoklipy.php. Pokud máte zájem, budeme, rádi, pokud nás začnete sledovat na facebooku - https://www.facebook.com/kultura365/, nebo instagramu- https://www.instagram.com/kultura365cz/. Děkujeme



Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?(číslovka)