Úvod  -> Koncerty v Pardubickém kraji  ->  Koncerty v Pardubicích

Koncert Manowar- PARDUBICE

Akce již proběhla!

úterý

24.1.2023

Akce již proběhla!

20:00

enteria arena PARDUBICE


Popis kulturní akce Koncert Manowar- PARDUBICE

MANOWAR přidává dva koncerty v České republice do svého turné “Crushing The Enemies Of Metal Anniversary Tour 2023”

Fanoušci metalové legendy MANOWAR budou odměněni dvěma exkluzivními koncerty v České republice v rámci nadcházejícího turné s názvem “Crushing The Enemies Of Metal Anniversary Tour 2023”!

Po dlouhých 11 letech se MANOWAR vrátí do Pardubic a nevynechá po vyprodaném a nezapomenutelném vystoupení v roce 2019 ani Brno.

“Vyslyšeli jsme přání fanoušků z celého světa. Vážíme si jejich oddanosti a loajality a budeme se snažit hrát v co nejvíce zemích” řekl frontman Joey DeMaio. “Nemůžeme v tuto chvíli vyhovět všem a jsme nadšeni, že máme příležitost přidat koncerty v České republice. Našim fanouškům v ostatních zemích vzkazujeme: “Pracujeme na tom, abyste měli šanci vidět Manowar naživo co nejdříve také”

Nadcházející turné s názvem “Crushing The Enemies Of Metal Anniversary Tour 2023” bude oslavou více než 40 let opravdového heavy metalu a bude věnováno výročím legendárních alb Manowar - “Battle Hymns”, “Into Glory Ride, “The Triumph Of Steel”, “Kings Of Metal” and “Warriors Of The World”.

Turné zahrnuje kromě koncertů v České republice (Pardubice a Brno) take zastávky v Estonsku, Finsku, Švédsku, Dánsku, Německu, Nizozemí nebo Turecku.

MANOWAR:
Kapela vznikla v roce 1980 a velmi rychle začala udávat pravidla heavy metalu svým pojetím skladeb, jedinečným zvukem a přístupem k fanouškům.  
Během své ohromující hudební kariéry zanechali nesmazatelnou heavy metalovou stopu. Dnes jsou Manowar protipólem novodobých “hvězd” z talentových soutěží nebo hudebních celebrit jednoho hitu. Svým fanouškům předkládají přesně to, co chtějí – hodnoty opravdového metalu.  

Nespočetná ocenění a více než 35 turné v roli headlinera potvrdily jedinečné postavení Manowar v metalovém žánru. O oddanosti fanoušků svědčilo vystoupení Manowar na vlastním Magic Circle festival, kde dorazili fanoušci z více než 40 zemí světa. Jako odměnu za jejich věrnost natočili Manowar v roce 2009 baladu “Father” v 18 jazycích.

Manowar se vrací na pódia po úspěšném turné “The Final Battle” z roku 2019 a několika veleúspěšných vystoupeních – např. v roce 2020 shlédlo koncert více než 50 tis. nadšených fanoušků. Při letošním vystoupení na řeckém festivalu Release Athens byly představeny skladby z alba “The Revenge Of Odysseus” a jako speciální host se během skladby “The Sword Of The Highlands” objevil take slavný skotský herec James Cosmo známý z filmu Statečné srdce nebo seriálu Hra o trůny.

Manowar na koncertech tohoto turné představí nesmrtelné skladby ze svých osmi legendárních alb ve velkolepé pódiové produkci. Jako kytarista doprovodí Manowar na celém turné známý Michael Angelo Batio.

Turné bude oslavou všeho, co fanoušci na Manowar obdivují a co od nich očekávají – legendární výpravné skladby, jedinečný a mocný zvuk a hlavně - oddanost heavy metalu.


Koncert Manowar v lednu 2023 v Pardubicích


Další koncerty v Pardubicích
ULOŽIT SI TUTO AKCI

https://www.ticketportal.cz/event/Manowar--194787

Koncert Manowar- PARDUBICE -enteria arena PARDUBICE
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

  

Máte rádi videoklipy na youtube?Nové videoklipy Nové videoklipy převážně českých intepretů dáváme na stránku https://www.kultura365.cz/videoklipy.php. Pokud máte zájem, budeme, rádi, pokud nás začnete sledovat na facebooku - https://www.facebook.com/kultura365/, nebo instagramu- https://www.instagram.com/kultura365cz/. Děkujeme



Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?(číslovka)