Úvod  -> Koncerty v Jihočeském kraji  ->  Koncerty v Berouně

Koncert KEKS- Králův Dvůr

Akce již proběhla!

pátek

12.08.2022

Akce již proběhla!

Zámek, Králův Dvůr, Králův Dvůr

Cena:200 Kč

PRODEJ VSTUPENEK Koncert KEKS- Králův Dvůr -Zámek, Králův Dvůr, Králův Dvůr

KOUPIT VSTUPENKY

Popis kulturní akce Koncert KEKS- Králův Dvůr

V rámci dalšího ročníku Kulturního léta  uslyšíte na letní scéně na zámku v Králově stále populární benešovskou rockovou kapelu KEKS, která má stále velmi mnoho fanoušků. Skupinu Keks není třeba dlouze představovat. Její působení na hudební scéně započal již na přelomu roku 1981 a 1982 Petr Dudík (klávesy a zpěv), který společně se Štěpánem Kojanem (kytara a zpěv), působí ve skupině dodnes. Neodmyslitelnou součást dnešního složení Keks tvoří i Václav Šobíšek (baskytara) a Václav Suchý (bicí a perkuse). Z původně „vesnické kapely“ hrající na zábavách, se propracovali až na pódia našich největších festivalů, pronikli do rádií, televize, ale i do ankety Zlatý Slavík.

Hostem na jejich koncertu v Králově Dvoře bude kapela Pecka. 

Kulturní a společenská akce se uskuteční v příjemném areálu zámku v Králově Dvoře na jeho zastřešené letní scéně za každého počasí. 


Koncert KEKS v srpnu 2022 Králův Dvůr


Další koncerty v Berouně
ULOŽIT SI TUTO AKCI

Koncert KEKS- Králův Dvůr -Zámek, Králův Dvůr, Králův Dvůr
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

  

Máte rádi videoklipy na youtube?Nové videoklipy Nové videoklipy převážně českých intepretů dáváme na stránku https://www.kultura365.cz/videoklipy.php. Pokud máte zájem, budeme, rádi, pokud nás začnete sledovat na facebooku - https://www.facebook.com/kultura365/, nebo instagramu- https://www.instagram.com/kultura365cz/. Děkujeme



Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?(číslovka)