Úvod  -> Koncerty v Praze  ->  Koncerty v Praze

Koncert IGOR OROZOVIČ & CO- Praha

Akce již proběhla!

sobota

04.02.2023

Akce již proběhla!

20:00

Malostranská Beseda Praha

Cena:390,-

PRODEJ VSTUPENEK Koncert IGOR OROZOVIČ & CO- Praha -Malostranská Beseda Praha koupit vstupenku na Koncert IGOR OROZOVIČ & CO- Praha -Malostranská Beseda Praha Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY

Popis kulturní akce Koncert IGOR OROZOVIČ & CO- Praha

Koncert Igor Orozovič & CO.



Igor Orozovič je český herec a muzikant. Člen činohry Národního divadla nořící se do piana a zpívající. Už dvanáct let skládá hudbu a píše texty pro Cabaret Calembour, který spoluzaložil. Nyní přichází s vlastním písňovým repertoárem, který se nezříká kvalitní poezie s nadhledem, ale přimíchává i temnější tóny, testosteron, elektriku a erotiku. Škála barev, se kterou pracuje pětičlenná kapela, sahá od lyrické flétny až po elektrickou kytaru.

 

 

Igora Orozoviče znají divadelní diváci třeba díky ikonickému muzikálu Davida Bowieho Lazarus, autorské černé životopisné komedii Bezruký Frantík či skvělé Kytici režisérské dvojice SKUTR; filmový a televizní diváci zase například ze seriálů Polda, Devadesátky či filmů Laputa, Past, Jedině Tereza, Řekni to psem či novince Přání k narozeninám.

 

 

O vzrůstajícím zájmu o hudební tvorbu tohoto talentovaného umělce svědčí nejen přes 643.000 zhlédnutí jeho videoklipu Hippokratova armáda na YouTube, ale i vyprodané sérii koncertů Když chlap svléká tmu.


Slevy ZTP, ZTP/P ani jiné nejsou poskytovány.


Koncert IGOR OROZOVIČ & CO v únoru 2023 v Praze


Další koncerty v Praze
ULOŽIT SI TUTO AKCI

Koncert IGOR OROZOVIČ & CO- Praha -Malostranská Beseda Praha
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

  

Máte rádi videoklipy na youtube?Nové videoklipy Nové videoklipy převážně českých intepretů dáváme na stránku https://www.kultura365.cz/videoklipy.php. Pokud máte zájem, budeme, rádi, pokud nás začnete sledovat na facebooku - https://www.facebook.com/kultura365/, nebo instagramu- https://www.instagram.com/kultura365cz/. Děkujeme



Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?(číslovka)