Úvod  -> Volný čas v Jihomoravském kraji  ->  Volný čas v Brně

Ivy Z + whyohwhy + chalapeño- Brno

Akce již proběhla!

sobota

01.04.2023

Akce již proběhla!

Kafara, Fryčajova 78/16, Brno

Cena:180 Kč

PRODEJ VSTUPENEK Ivy Z + whyohwhy + chalapeño- Brno -Kafara, Fryčajova 78/16, Brno

KOUPIT VSTUPENKY

Popis akce Ivy Z + whyohwhy + chalapeño- Brno

1. 4. Kafara slaví! Přesně 6 let od svého oficiálního vzniku a samostatného fungování. Původní letošní myšlenka založit při této příležitosti každoroční festival se prozatím nenaplnila, nicméně okolnosti tomu chtěly a z festivalu je alespoň trojkoncert... a tak si to uděláme hezké! 

-----------
Ivy Z

Ivy Z je alterego Lenky Zbořilové známé také z kapel Billow nebo Stangers in the City. Ivy Z svůj debut Under a Red Moon, Pt. 1 & Pt. 2 vydala v roce 2021 (Z Tapes). Vznikal celkem 16 týdnů, kdy se držela pravidla skládání a nahrání 1 songu za týden. Na albu se prolíná slowcore s lofi-folkem i hyper-weird popem.

V únoru 2023 vyšlo její drůhé album "Let yours be the last burning heart" u ostravského labelu Korobushka Records. První singl Illusion vznikl už během nahrávání debutové desky. „Písnička nastolila temnější atmosféru, kterou jsem zamýšlela zanechat na celou desku, což se nakonec podařilo. Základ všech skladeb vznikl na klavír, kromě 'a thousand kites', která je jediná složená na kytaru. Textově jsem vycházela ze světa, do kterého mám tendenci utíkat v období pochmurných lednových dnů – svět možná ještě pochmurnější, ale sama ho spíš vnímám jako místo, které svým chladem dokáže v člověku vzbudit cit, ať už je jakýkoliv. I když mám velmi ráda různorodá alba, tentokrát jsem měla jasno v tom, že celá nahrávka bude mít stejnou náladu,“ říká k desce Zbořilová (Full Moon). Na albu spolupracoval i Jakub Zbořil (Billow, Strangers in the City), který se na albu podílel jak produkčně, tak skladatelsky.

Album "Let yours be the last burning heart" představí Ivy Z premiérově v Brně právě na Kafaře.

https://www.facebook.com/ivyzbo
https://ivyzbo.bandcamp.com/
https://open.spotify.com/artist/0SFkAdyI7lM9t4c4DesWuX...
-----------
whyohwhy

whyohwhy jsou nová brněnská kapela pohybující se mezi slowcorem a dream popem. Skladbám dominuje ženský dvojhlas doplněný o táhlé plochy kytary a podmanivé basové linky. Whyohwhy se inspirují u jmen jako je RY X, Portishead, ale i Chelsea Wolfe nebo Anna von Hauswolfe.
17. 3. jim vychází první singl River Styx. Aktuálně už můžete poslouchat a hlasovat pro něj ve Startéru Radia Wave: https://wave.rozhlas.cz/starter-5183274

https://www.facebook.com/whyohwhy666
-----------
chalapeño

chalapeño je elektronický projekt dua producentů Vasiliose Chaleplise a Patrika Slezáka balancující na pomezí IDM, breakbeatu a lo-fi. Na baskytaru a pady hraje Jakub Lasota z kapely Pacino. Syrové beaty propletené organickými melodiemi a hutnými basy. Fúze retro elektroniky a živých nástrojů. Glitche plné grainu. Vlny syntezátorů, které se rozbíjejí o útesy analogových perkusí.

Debutové LP Endless Iridescence vyšlo 20. listopadu 2022 a v lednu 2023 na vinylu u labelu Korobushka Records.

https://www.facebook.com/profile.php?id=100086108477440
https://open.spotify.com/album/6l3AWga9Y5lUblRWCA0JTw...
https://chalapeno.bandcamp.com/album/endless-iridescence
https://www.youtube.com/@chalapenomusic/videos

Kapacita prostoru je omezena, proto si nezapomeňte včas koupit jeden ze 45 lístků, který dáváme do předprodeje. Ty pořídíte ve třech variantách: 180 / 230 / 270 Kč. V případě 2. varianty podpoříte vedle jednotlivých interpretů také pořádající prostor Kafary a další náklady spojené s uspořádáním akce, v případě 3. k tomu na vás bude na baru čekat i drink! Těšíme se na vás.


Další akce pro volný čas v Brně
ULOŽIT SI TUTO AKCI

Ivy Z + whyohwhy + chalapeño- Brno -Kafara, Fryčajova 78/16, Brno
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

  

Máte rádi videoklipy na youtube?Nové videoklipy Nové videoklipy převážně českých intepretů dáváme na stránku https://www.kultura365.cz/videoklipy.php. Pokud máte zájem, budeme, rádi, pokud nás začnete sledovat na facebooku - https://www.facebook.com/kultura365/, nebo instagramu- https://www.instagram.com/kultura365cz/. Děkujeme



Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?(číslovka)