Úvod  -> Koncerty v Karlovarském kraji  ->  Koncerty v Sokolově

INFLAGRANTI & Josef Vojtek - Vánoční koncert

Akce již proběhla!

čtvrtek

21.12.2023

Akce již proběhla!

19:00

sokolovna Kdyně

Cena:550

Popis kulturní akce INFLAGRANTI & Josef Vojtek - Vánoční koncert

Nejznámější české smyčcové trio INFLAGRANTI přitahuje do koncertních sálů nejen fanoušky klasiky, ale i rockery, kteří si mohou poslechnout své oblíbené pecky v podání energické tria krásných houslistek a navíc ještě v doprovodu rockového hlasu Josefa Vojtka. Ve Kdyni vystoupí s dětmi z kdyňské ZUŠ - Sborečku, Lucerny a Sardinenek bez konzervy.

"Chtěly jsme skloubit ženskou jemnost s mužským charismatem, a to se nám beze zbytku podařilo. Vzhledem k nevšední kombinaci máme širokospektrální publikum, a koncerty našich každoročních turné po celé republice přibývají jeden za druhým", radují se všechny tři instrumentalistky. "Časy, kdy konzervatoristky a hráčky na nástroje, používané zejména při interpretaci klasické hudby, nosily dlouhé šaty, jsou dávno přežité. My chceme posunout hranice a ukázat, že houslový koncert může být i pěkná podívaná.

Inflagranti svými neotřelými aranžemi bourají předsudky a bariéry v hudbě, dokazují to i tisíci prodanými audio nosiči i odehranými koncerty. Dívky působí v Česku i v zahraničí, vystupovaly v Japonsku, Mexiku, Německu, Norsku, Holandsku, Polsku, Řecku, Itálii atd.

Mají vydané čtyři CD: Rockmantica 2004, Restart 2009, Chrismas Symphony 2010 (s velkým symfonickým orchestrem), LIVE ATD BROADWAY 2016 (společné CD se Josefem Vojtkem)a koncertní DVD Brioso. (DVD je záznam z jejich koncertu v divadle Palace, kam si pozvaly tři výjimečné hosty - Petr Muk, Petr Kolář a Petr Bende). Za DVD obdrželi ocenění Zlatá deska za prodání více než 20 000ks..


Koncert INFLAGRANTI & Josef Vojtek - Vánoční koncert ve Kdyně 2023


Další koncerty v Sokolově
ULOŽIT SI TUTO AKCI

hvezda@mkskdyne.cz
https://www.mkskdyne.cz/

INFLAGRANTI & Josef Vojtek - Vánoční koncert -sokolovna Kdyně
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

  

Máte rádi videoklipy na youtube?Nové videoklipy Nové videoklipy převážně českých intepretů dáváme na stránku https://www.kultura365.cz/videoklipy.php. Pokud máte zájem, budeme, rádi, pokud nás začnete sledovat na facebooku - https://www.facebook.com/kultura365/, nebo instagramu- https://www.instagram.com/kultura365cz/. Děkujeme



Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?(číslovka)