Úvod  -> Koncerty v Královehradeckém kraji  ->  Koncerty v Hradci Králové

Hudba jménem Antonín/Koncert PETROF Art Family/- Hradec Králové

Akce již proběhla!

úterý

12.09.2023

Akce již proběhla!

19:00

PETROF Gallery Hradec Králové

Cena:750,-

PRODEJ VSTUPENEK Hudba jménem Antonín/Koncert PETROF Art Family/- Hradec Králové -PETROF Gallery Hradec Králové koupit vstupenku na Hudba jménem Antonín/Koncert PETROF Art Family/- Hradec Králové -PETROF Gallery Hradec Králové Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY

Popis kulturní akce Hudba jménem Antonín/Koncert PETROF Art Family/- Hradec Králové

Hudba jménem Antonín

Komorní koncert „Hudba jménem Antonín“ vám představí průřez z klavírního repertoáru různých historických epoch v paralele s dějinami jednoho z nejvýznamnějších evropských výrobců akustických pian, společnosti PETROF. Koncert se koná u příležitosti blížícího se 160. výročí založení firmy.

Koncert je pojmenován po dvou pro společnost PETROF významných Antonínech: po jejím zakladateli, Antonínu Petrofovi a klavíru ANT. PETROF 275, který je vlajkovou lodí celé produkce firmy.

Dramaturgie koncertu je pojata jako cesta klavírů značky PETROF světem od založení firmy v roce 1864, přes důležité historické milníky, až po současnost. K této chronologické posloupnosti je uzpůsoben i repertoár, který začíná Franzem Lisztem a pokračuje Antonínem Dvořákem, Sergejem Rachmaninovem, Mauriciem Ravelem, Leošem Janáčkem a Bedřichem Smetanou.

Večer je doprovázen průvodním slovem klavíristy a ambasadora české hudby Ivo Kahánka, který historii firmy PETROF atraktivním způsobem propojuje s repertoárem koncertu a rovněž uvádí vystupující umělce.



Účastí na akci vyjadřujete souhlas s pořizováním fotografií a videozáznamů.

Slevy ZTP, TP nebo jiné nejsou poskytovány.

Vstup od 18:30.


Další koncerty v Hradci Králové
ULOŽIT SI TUTO AKCI

Hudba jménem Antonín/Koncert PETROF Art Family/- Hradec Králové -PETROF Gallery Hradec Králové
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

  

Máte rádi videoklipy na youtube?Nové videoklipy Nové videoklipy převážně českých intepretů dáváme na stránku https://www.kultura365.cz/videoklipy.php. Pokud máte zájem, budeme, rádi, pokud nás začnete sledovat na facebooku - https://www.facebook.com/kultura365/, nebo instagramu- https://www.instagram.com/kultura365cz/. Děkujeme



Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?(číslovka)