Úvod  -> Koncerty v Praze  ->  Koncerty v Praze

Hollywood in Prague: Valentýnský večer romantických melodií- Praha

Akce již proběhla!

úterý

14.02.2023

Akce již proběhla!

Koncertní sál Taussigova, Taussigova 1150, Praha

Cena:890 Kč

PRODEJ VSTUPENEK Hollywood in Prague: Valentýnský večer romantických melodií- Praha -Koncertní sál Taussigova, Taussigova 1150, Praha

KOUPIT VSTUPENKY

Popis kulturní akce Hollywood in Prague: Valentýnský večer romantických melodií- Praha

Hollywood in Prague: Valentýnský večer romantických filmových melodií s welcome drinkem.

 

Už máte program na Valentýna vymyšlený? Co takhle vyrazit na koncert hollywoodských filmových romantických melodií s welcome drinkem pro každého? Možná chcete na svátek zamilovaných slyšet jen slůvka plná lásky. Úžasnou předehrou jim však vytvoří krásná hudba! Svoji milovanou polovičku můžete navíc překvapit nádhernou kyticí od uznávaného floristy Pavla Hrušky.

Přijďte si 14.02.2023 od 19:30 vyslechnout nejznámější romantické melodie z filmů v podání členů Bohemian Symphony Orchestra Prague (BSOP) a sólistů.

V průběhu koncertu zazní melodie z nesmrtelných romantických komedií Láska nebeská nebo Deník Bridget Jonesové. Během 75 – 80 minut trvajícího koncertu dojde i na melodie z nejznámějších romantických filmových hitů. Mezi ty patří například podmanivá skladba z filmu Titanik či nezaměnitelné tóny písně Shallow, kterou proslavil snímek Zrodila se hvězda, a která svým autorům včetně zpěvačky a skladatelky Lady Gaga vynesla v roce 2019 Oscara za nejlepší filmovou skladbu. Chybět nebudou ani melodie z klasických romantických filmů jako Lví král, Angelika, markíza andělů, Robin Hood, Ledové království, Cinema Paradiso, nebo sága Stmívání.

To vše a mnohé další si budou diváci moci vychutnat v podání členů orchestru. "Filmová hudba je jedinečná v tom, že dokáže zaujmout posluchače napříč žánry a spojuje diváky všech generací." říká šéfdirigent a zároveň ředitel Bohemian Symphony Orchestra Prague Martin Šanda, který toto hudební těleso v roce 2002 založil.

Od té doby si orchestr připsal na konto nespočet úspěchů, například několik evropských turné s rockovými legendami kapel Deep Purple, Nazareth, Europe, Alice Cooper, Toto, Survivor, Foreigner, Journey, Bonnie Tyler, Uriah Heep a dalšími. Pochlubit se může také spoluprací na projektech se švédskou kapelou Sabaton, britskou kapelou Kosheen, 2Cellos, slavným španělským operním pěvcem José Carrerasem nebo vokální skupinou The Tenors. Seznam hvězdných jmen, která měla s pražským orchestrem co dočinění, je skutečně obsáhlý. Za zmínku stojí například také houslistka Vanessa Mae, zpěvačka Sarah Brightman či trojnásobný držitel Grammy Michael Bublé.

Orchestr má za sebou rovněž řadu klasických koncertů po celé Evropě, vycestoval ale také na turné po Japonsku a Číně. Na české scéně uvádí BSOP mimo jiné řadu abonentních koncertů v Obecním domě v Praze.

Ke vstupence je možné přiobjednat kytici od floristy Pavla Hrušky z HRUSKADESIGN - květinový ateliér. Pavel je úspěšným a vyhledávaným floristou, jehož květinové aranže ozvláštnily už mnoho společenských akcí. Jeho fantazijní květinové kreace dodávají dění slavnostní atmosféru, zdobí také prostory českých velvyslanectví a jiných veřejných institucí. Televizní diváci Pavla znají z mnoha pořadů, jako například „Rady ptáka Loskutáka“, ve kterých radí s vazbou květin a sezónní a trendovou výzdobou. V galerii naleznete ilustrační fotografie vazeb.


Hollywood in Prague- večer romantických melodií v únoru 2023 v Praze


Další koncerty v Praze
ULOŽIT SI TUTO AKCI

Hollywood in Prague: Valentýnský večer romantických melodií- Praha -Koncertní sál Taussigova, Taussigova 1150, Praha
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

  

Máte rádi videoklipy na youtube?Nové videoklipy Nové videoklipy převážně českých intepretů dáváme na stránku https://www.kultura365.cz/videoklipy.php. Pokud máte zájem, budeme, rádi, pokud nás začnete sledovat na facebooku - https://www.facebook.com/kultura365/, nebo instagramu- https://www.instagram.com/kultura365cz/. Děkujeme



Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?(číslovka)