Úvod  -> Výstavy v Praze  ->  Výstavy v Praze

Galerie Načeradský uvádí Sedm ctností - netradiční rande na Petříně plné umění

Akce již proběhla!

čtvrtek

16.4.2022-16.4.2024

Akce již proběhla!

11:00

Úvoz 156, 118 00 Praha

Cena: Zdarma - Dobrovolné vstupné

Popis kulturní akce Galerie Načeradský uvádí Sedm ctností - netradiční rande na Petříně plné umění

 

Zažijte netradiční rande na Petříně plné umění a tajuplných příběhů o lidských ctnostech. 7 obrazů, které si můžete zobrazit online, 7 tajuplných příběhů, které si u procházky poslechnete a zažijete na vlastní kůži. Objevte Petřín tak, jak ho neznáte.

Originální procházka po Petříně ideální pro páry, nebo na netradiční rande. Projděte si Petřín v doprovodu online aplikace, která vám představí sedm různých děl figurální malby od autorů Jiří Načeradský a Martina Dědičová. Ke každému dílu se váže příběh, který dokresluje atmosféru. Vezměte si sluchátka a diskutujte na příjemné procházce o obrazech a jejich příbězích, které můžete poslouchat jako audio. Celou online prohlídkou pak v online videovstupech provází majitel galerie. Stačí se jen sebrat a vyrazit. Můžete vyrazit kdykoliv, stačí jen telefon s internetem a sluchátka.

Jedná se o jemné završení kolekce uměleckých děl, které jste již mohli spatřit v předchozích částech. Dominantou tohoto okruhu jsou emoce, hlavně pak ty příjemné. Takové emoce, které jsou pro nás speciální a uchováváme si je jen v nejhlubším nitru. Stejně jako u okruhů předchozích, jsou tyto emoce
spjaty s příběhy a vizuální tvorbou obou autorů. Chceme, abyste se jako návštěvníci vžili do těchto příběhů a prožili je na plátně. Zamyslete se nad tím, co pro vás znamenají, spojte si je s vašimi vlastními, unikátními okamžiky a nechte plynout tok myšlenek. Vytvořte si vlastní svět, svět, který je pouze na vás. Chceme, aby vás krása tohoto spojení zcela pohltila a zanechala ve vás jedinečný a neopakovatelný zážitek, na který dlouho nezapomenete a někdy… když půjdete do práce, nebo jen tak na procházku, se vám vybaví, spolu s úsměvem na tváři.


Další výstavy v Praze
ULOŽIT SI TUTO AKCI

begamen@gmail.com
https://naceradsky-gallery.com/portfolio/sedm-ctnosti

Galerie Načeradský uvádí Sedm ctností  - netradiční rande na Petříně plné umění -Úvoz 156, 118 00 Praha
Galerie Načeradský uvádí Sedm ctností  - netradiční rande na Petříně plné umění -Úvoz 156, 118 00 Praha
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

  

Máte rádi videoklipy na youtube?Nové videoklipy Nové videoklipy převážně českých intepretů dáváme na stránku https://www.kultura365.cz/videoklipy.php. Pokud máte zájem, budeme, rádi, pokud nás začnete sledovat na facebooku - https://www.facebook.com/kultura365/, nebo instagramu- https://www.instagram.com/kultura365cz/. Děkujeme



Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?(číslovka)