Úvod  -> Festivaly ve Středočeském kraji  ->  Festivaly Nymburk

Festival VOTVÍRÁK 2023- Milovice- Zvýhodněný vstup pro nedočkavé

Akce již proběhla!

pátek

16.6.2023

Akce již proběhla!

Milovice Milovice


PRODEJ VSTUPENEK Festival VOTVÍRÁK 2023- Milovice- Zvýhodněný vstup pro nedočkavé -Milovice Milovice koupit vstupenku na Festival VOTVÍRÁK 2023- Milovice- Zvýhodněný vstup pro nedočkavé -Milovice Milovice Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY

Popis kulturní akce Festival VOTVÍRÁK 2023- Milovice- Zvýhodněný vstup pro nedočkavé

Festival Votvírák



Festival Votvírák je největší český multižánrový festival - hudebně zaměřený převážně na ROCK, POP a HIP HOP

POZOR Nejedná se o klasickou vstupenku. Tento voucher můžete vyměnit za vstup na festival, pouze pokud dorazíte na vstup v pátek 16.6.2023 mezi 11-12 hod, kdy Vám bude na místě konání festivalu připnut na ruku festivalový pásek, který vám pak platí po celou dobu festivalu na všechny dny. (Festivalový pásek NELZE vyzvednout pro nikoho jiného, musí být přítomna dotyčná osoba, která vstupenku použije).

Mimo uvedenou hodinu nelze voucher uplatnit. Pokud tedy nemůžete na festival dorazit v tuto dobu, zakupte si prosím klasickou vstupenku STANDARD.

Po získání festivalového pásku v uvedených hodinách vám poté umožňuje vstup jako klubová karta STANDARD na VOTVÍRÁK 2023 (16.-18.6.2023) na všechny dny festivalu, včetně využití standardního stanového města. K tomuto zvýhodněnému vstupu nelze využít UPGRADE KOMBI.

Děti do 130 cm výšky v doprovodu dospělé osoby mají vstup zdarma. Plnou zodpovědnost za nezletilé děti v areálu festivalu nesou rodiče.

Držitelé ZTP a vozíčkáři mají zajištěn vstup přes VIP akreditaci. (sleva ani vstup zdarma není).


Festival Votvírák v červnu 2023 Milovice


Další festivaly Nymburk
ULOŽIT SI TUTO AKCI

Festival VOTVÍRÁK 2023- Milovice- Zvýhodněný vstup pro nedočkavé -Milovice Milovice
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

  

Máte rádi videoklipy na youtube?Nové videoklipy Nové videoklipy převážně českých intepretů dáváme na stránku https://www.kultura365.cz/videoklipy.php. Pokud máte zájem, budeme, rádi, pokud nás začnete sledovat na facebooku - https://www.facebook.com/kultura365/, nebo instagramu- https://www.instagram.com/kultura365cz/. Děkujeme



Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?(číslovka)