Úvod  -> Festivaly v Jihomoravském kraji  ->  Festivaly v Brně

Festival HRADY CZ- Brno Veveří- Kryštof, Kabát, Mirai- VIP KEMP

Akce již proběhla!

čtvrtek

11.8.2023-12.8.2023

Akce již proběhla!

Hrad Veveří Brno


PRODEJ VSTUPENEK Festival HRADY CZ- Brno Veveří- Kryštof, Kabát, Mirai- VIP KEMP -Hrad Veveří Brno koupit vstupenku na Festival HRADY CZ- Brno Veveří- Kryštof, Kabát, Mirai- VIP KEMP -Hrad Veveří Brno Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY

Popis kulturní akce Festival HRADY CZ- Brno Veveří- Kryštof, Kabát, Mirai- VIP KEMP

18. ročník festivalu HRADY CZ se uskuteční v areálu sousedícím s hradem Veveří.

Na základě pozitivních ohlasů pro vás i v roce 2023 v rámci letní hradní festivalové šňůry otevřeme mobilní festivalové VIP Hradní kempy ve všech místech konání festivalu Hrady CZ. VIP Hradní kemp nabídne maximální možný komfort na úrovni klasických moderních kempů a ocení ho především ti návštěvníci, kteří za rozumný poplatek požadují nadstandardní festivalové ubytovací služby.
VIP Hradní kemp má plánovanou kapacitu zhruba 1400 návštěvníků resp. 700 stanů (stany si návštěvníci staví vlastní). Půjde o bezpečný, oplocený, hlídaný a osvětlený prostor s nonstop recepcí a úschovnou, možností dobití mobilních telefonů, nákupem potravin a nápojů, sprchami s teplou vodou, umývárnami a WC s pravidelným úklidovým servisem.
VIP Hradní kemp má limitovanou kapacitu a proto funguje na principu "kdo dřív přijde, ten dřív bydlí". Doporučujeme proto koupit si vstupenku v předprodeji. Budete tak na festival přijíždět s jistotou zajištěného ubytování a také s úsporou v podobě levnější vstupenky do VIP Hradního kempu (případně i na celý festival).


Festival HRADY CZ v srpnu 2023 v Brně Veveří VIP KEMP


Další festivaly v Brně

Další koncerty Kryštof
Oficiální web Kryštof: https://www.krystof.net/


Další koncerty Mirai
Oficiální web Mirai: https://www.miraimusic.cz/


Další koncerty Kabát
Oficiální web Kabát: https://kabat.cz/

ULOŽIT SI TUTO AKCI

Festival HRADY CZ- Brno Veveří- Kryštof, Kabát, Mirai- VIP KEMP -Hrad Veveří Brno

Kryštof


Mirai


Kabát

Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

  

Máte rádi videoklipy na youtube?Nové videoklipy Nové videoklipy převážně českých intepretů dáváme na stránku https://www.kultura365.cz/videoklipy.php. Pokud máte zájem, budeme, rádi, pokud nás začnete sledovat na facebooku - https://www.facebook.com/kultura365/, nebo instagramu- https://www.instagram.com/kultura365cz/. Děkujeme



Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?(číslovka)