Úvod  -> Koncerty v Pardubickém kraji  ->  Koncerty v Pardubicích

DYMYTRY- koncert Pardubice-PHARMAGEDDON TOUR 2022

Akce již proběhla!

středa

7.12.2022

Akce již proběhla!

Ideon Pardubice

Cena:295 Kč – 590 Kč

PRODEJ VSTUPENEK DYMYTRY- koncert Pardubice-PHARMAGEDDON TOUR 2022 -Ideon Pardubice koupit vstupenku na DYMYTRY- koncert Pardubice-PHARMAGEDDON TOUR 2022 -Ideon Pardubice Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY

Popis kulturní akce DYMYTRY- koncert Pardubice-PHARMAGEDDON TOUR 2022

Dymytry
Pharmageddon tour 2022

V dnešní nejisté době je pořád ještě jedna jistota – rocková muzika nás nikdy neopustí! A taky, že Dymytry rodina drží pohromadě! Přesně podle tohoto hesla připravila tvrdě rocková skupina Dymytry na podzim 2022 turné koncertů po halách napříč republikou.


Kapela dokončila novou desku, jejíž název i obsah reagují na současnou krizi lidské společnosti v podstatě ve všech jejích aspektech. A jako vždy s nadhledem a humorem. Pod dohledem slavného producenta Kristiana Kohleho Kohlmannslehnera, který má na svém kontě desky kapel jako Powerwolf nebo Eskimo Callboy, vzniká nahrávka, která podle slov kapely překoná laťku předchozí desky Revolter. A tu si kapela nastavila Revolterem hodně vysoko.


Kapelník Dymo k tomu řekl „Jsme si jistí, že nová deska bude ještě zábavnější, svěžejší a chytlavější, než Revolter. A taky doufáme, že letošní tour už pojedeme bez omezení a hlavně bez opatření, která dělí naše fanoušky úplně nesmyslně do dvou skupin. Jsme totiž jedna rodina a držíme pohromadě.“


Jisté je, že kapela Dymytry je silná a plná energie víc, než kdy dřív! A to všem dokáže na podzimním turné ve znamení nové desky a také ve znamení spojování, ne rozdělování. Ve znamení silné a pevné rodiny rockových fanoušků.



Zakoupením vstupenky návštěvník potvrzuje, že přebírá zodpovědnost za dodržování pokynů vyhlášených vládou ČR v rámci mimořádných opatření vyhlášených v souvislosti s epidemií koronaviru a bude se řídit pokyny pořadatele akce.

Děti do 12 let v doprovodu rodičů mají vstup se slevou 50%. Pro ověření věku může být požadován doklad (kartička pojištěnce, žákovský průkaz apod.).

ZTP/P má vstup zdarma, doprovod platí na místě 295,- Kč.

Slevy ZTP, TP ani jiné nejsou poskytovány. 


Koncert DYMYTRY v prosinci 2022 v Pardubicích- PHARMAGEDDON TOUR 2022


Další koncerty v Pardubicích

Další koncerty Dymytry
Oficiální web Dymytry: https://www.dymytry.cz/

ULOŽIT SI TUTO AKCI

DYMYTRY- koncert Pardubice-PHARMAGEDDON TOUR 2022 -Ideon Pardubice

Dymytry

Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

  

Máte rádi videoklipy na youtube?Nové videoklipy Nové videoklipy převážně českých intepretů dáváme na stránku https://www.kultura365.cz/videoklipy.php. Pokud máte zájem, budeme, rádi, pokud nás začnete sledovat na facebooku - https://www.facebook.com/kultura365/, nebo instagramu- https://www.instagram.com/kultura365cz/. Děkujeme



Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?(číslovka)