Úvod  -> Volný čas v Jihočeském kraji  ->  Volný čas v Českých Budějovicích

Děti jsou taky lidi: Výchova, vzdělávání a vývojové trauma- České Budějovice

Akce již proběhla!

čtvrtek

18.08.2022

Akce již proběhla!

Horká Vana, Česká 7, České Budějovice

Cena:290 Kč

PRODEJ VSTUPENEK Děti jsou taky lidi: Výchova, vzdělávání a vývojové trauma- České Budějovice -Horká Vana, Česká 7, České Budějovice

KOUPIT VSTUPENKY

Popis akce Děti jsou taky lidi: Výchova, vzdělávání a vývojové trauma- České Budějovice

O AKCI

Beseda o výchově v respektu a úctě, o svobodném vzdělávání a o tom, jak naše vlastní dětství ovlivňuje naše rodičovství.

O ČEM SE BUDE MLUVIT

Zdeňka se s vámi podělí o zážitky i zkušenosti mámy jednoho dvacetiletého mladého muže, čtrnáctileté unschoolerky a tříleté svobodné bytosti. Budete si moci povídat i o jejích osmi letech ve Svobodě učení, o několika rocích práce s dětmi v kroužcích a ve školce, o sedmileté domškolácké střídavce, jednom pokusu o komunitní školu, o natáčení dokumentu o svobodném vzdělávání nebo třeba o tisících příběhů traumat z dětství, které s ní sdílejí její sledující na Instagramu a Facebooku.

V průběhu vyprávění budete moci klást dotazy a beseda se postupně zaměří na konkrétní témata, která přinesete vy sami, abyste mohli odejít přesně s tím, pro co jste si přišli.


Další akce pro volný čas v Českých Budějovicích
ULOŽIT SI TUTO AKCI

Děti jsou taky lidi: Výchova, vzdělávání a vývojové trauma- České Budějovice -Horká Vana, Česká 7, České Budějovice
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

  

Máte rádi videoklipy na youtube?Nové videoklipy Nové videoklipy převážně českých intepretů dáváme na stránku https://www.kultura365.cz/videoklipy.php. Pokud máte zájem, budeme, rádi, pokud nás začnete sledovat na facebooku - https://www.facebook.com/kultura365/, nebo instagramu- https://www.instagram.com/kultura365cz/. Děkujeme



Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?(číslovka)