Úvod  -> Film v Praze  ->  Film v Praze

Depeche Mode More Than A Party- Praha

Akce již proběhla!

sobota

26.11.2022

Akce již proběhla!

Rock Café, Národní 20, Praha

Cena:267 Kč

PRODEJ VSTUPENEK Depeche Mode More Than A Party- Praha -Rock Café, Národní 20, Praha

KOUPIT VSTUPENKY

Popis akce Depeche Mode More Than A Party- Praha

Dovolujeme si Vás pozvat, po dlouhých 2 letech covidu, na tradiční DM Party, která dostala příznačný název Depeche Mode More Than A Party.

I když současné dění kolem Depeche Mode není vůbec radostné a mnoho z nás stále nemůže uvěřit tomu, že DM a tento svět navždy opustil zakládající člen Andy Fletcher, jeho skon přišel tak náhle a nečekaně, místo po něm v našich srdcích zůstalo prázdné. Nikdo neví, co bude dál a jakým směrem se bude vyvíjet situace kolem kapely, nicméně přijďte s námi na Andyho zavzpomínat a vzdát hold jeho osobnosti.

Na DM party jako již mnohokrát vystoupí kapela Depeche Mode Revival, která se postará o zábavu a navíc je to jedno z jejich posledních vystoupení v roce 2022, neboť jak sami oficiálně uvedli na svých webových stránkách, po 22-ti letech uzavírají svou aktivní hudební činnost. Proto máte jedinečnou šanci užit si je naživo naposledy.

Na party budou 2 stage - 2 DJ´s, DM kino, DM shop, koncert DM revival a všude přítomné veselí.


Další film v Praze
ULOŽIT SI TUTO AKCI

Depeche Mode More Than A Party- Praha -Rock Café, Národní 20, Praha
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

  

Máte rádi videoklipy na youtube?Nové videoklipy Nové videoklipy převážně českých intepretů dáváme na stránku https://www.kultura365.cz/videoklipy.php. Pokud máte zájem, budeme, rádi, pokud nás začnete sledovat na facebooku - https://www.facebook.com/kultura365/, nebo instagramu- https://www.instagram.com/kultura365cz/. Děkujeme



Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?(číslovka)