Úvod  -> Film v Pardubickém kraji  ->  Film v Pardubicích

Běžná selhání - Pardubice

Akce již proběhla!

čtvrtek

08.12.2022

Akce již proběhla!

Divadlo 29, Sv. Anežky České 29, Pardubice

Cena:120 Kč

PRODEJ VSTUPENEK Běžná selhání - Pardubice -Divadlo 29, Sv. Anežky České 29, Pardubice

KOUPIT VSTUPENKY

Popis akce Běžná selhání - Pardubice

Filmový příběh tří žen z různých generací, které svedou dohromady jejich životní výzvy a mysteriózní apokalyptický jev.

Film Běžná selhání sleduje příběh tří žen v průběhu jednoho dne. Každá z nich čelí osobní krizi právě ve chvíli, kdy je město, v němž žijí, zasaženo podivným přírodním úkazem způsobujícím náhodné výbuchy.

Na počátku vzniku scénáře Kláry Vlasákové stála myšlenka blížící se katastrofy a nevy-světlitelných detonací, které zahlcují město. „Postupem času s dalším vývojem filmu se ale základ vyprávění přesunul od tématu katastrofy k hlavním postavám a osobním dramatům. Běžná selhání nejsou epický akční sci-fi film; jde o psychologické drama, které se zabývá vnitřními konflikty tří postav,“ vysvětluje režisérka Cristina Groșan. Nejstarší z hrdinek filmu, čerstvě ovdovělá Hana, dostane nečekaně výpověď, Silvu zasáhne krize mateřství a nejmladší Tereza uteče z domova. Dohromady je svede teprve chaos, který znenadání jejich město postihne. Rostoucí panika a krizová situace mohou hrdinkám paradoxně pomoci narovnat své životy.


Další film v Pardubicích
ULOŽIT SI TUTO AKCI

Běžná selhání - Pardubice -Divadlo 29, Sv. Anežky České 29, Pardubice
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

  

Máte rádi videoklipy na youtube?Nové videoklipy Nové videoklipy převážně českých intepretů dáváme na stránku https://www.kultura365.cz/videoklipy.php. Pokud máte zájem, budeme, rádi, pokud nás začnete sledovat na facebooku - https://www.facebook.com/kultura365/, nebo instagramu- https://www.instagram.com/kultura365cz/. Děkujeme



Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?(číslovka)