Úvod  -> Festivaly

7. Country Kaninafest 2023- Kanina

Akce již proběhla!

sobota

26.08.2023

Akce již proběhla!

Kanina u Kokořína, Kanina, Kanina

Cena:200 Kč

PRODEJ VSTUPENEK 7. Country Kaninafest 2023- Kanina -Kanina u Kokořína, Kanina, Kanina

KOUPIT VSTUPENKY

Popis kulturní akce 7. Country Kaninafest 2023- Kanina

Country Kaninafest je každoročním setkáváním hudebních skupin prezentující českou i americkou country a bluegrass muziku.

V letošním roce přivítáme špičky tohoto žánru jako je kapela COP, HIGHWAY 40, ANTIKVARTET DUŠANA VANČURY, MODROTISK, G-RUNS´ n ROSES, HIGH GRASS,GOODWILL a DOBRÝ STRUNY.

O přestávkách mohou návštěvníci shlédnout vystoupení taneční skupiny Zářící Ženy, pistolnickou a lasovou show, sokolníka s dravci a skotské dudáky. V průběhu festivalu proběhne losování o velmi zajímavé ceny. Proběhne také dražba nože na podporu Domova seniorů ve Mšeně.

Oficialní zástupce automobilky JEEP představí jeden ze svých modelů, stejně tak jako MOTO Indian. Festival zahájí starosta města Mělník pan Tomáš Martinec. Festivalem vás bude provázet moderátor Countryrádia, populární Milan Schmidt.


ULOŽIT SI TUTO AKCI

7. Country Kaninafest 2023- Kanina -Kanina u Kokořína, Kanina, Kanina
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

  

Máte rádi videoklipy na youtube?Nové videoklipy Nové videoklipy převážně českých intepretů dáváme na stránku https://www.kultura365.cz/videoklipy.php. Pokud máte zájem, budeme, rádi, pokud nás začnete sledovat na facebooku - https://www.facebook.com/kultura365/, nebo instagramu- https://www.instagram.com/kultura365cz/. Děkujeme



Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?(číslovka)